Módszereim

Családorvoslás

dr. Francia Boglárka Gizella

A testi egészség nagyon fontos, hisz a testünk a lelkünk földi otthona. Érdemes a lehető legtovább megőrizni a test egészségét. Minél fittebb és egészségesebb a fizikai test, annál tovább akar a lélek benne élni.

Az állami alapellátás keretein belül, családorvosként tudok segíteni Önnek a fizikai egészsége terén.

Felnőtt háziorvosi rendelésem helye:

Kolléganőm, a körzeti ápolónő: Csiszárné Szabó Éva

Évike óriási tapasztalattal és szeretettel segíti a pácienseinket. Kérem forduljon hozzá is bizalommal!

Rendelési idő:

páros év május 1-től páratlan év május 1-ig

Páratlan év május 1-től páros év május 1-ig

Rendelő telefonszáma:

Kérem gyógyszeriratás, telemedicina, időpont kérés ügyben a fenti számot használják, rendelési időben!  E-mailen nem tudunk se leletet, sem kéréseket fogadni. Kérem telefonáljon!

A Rendelőintézet óránként több mint 600 bejövő hívást fogad. Néha túlterhelt a rendszer, ezért lehet, hogy sokszor kell hívjon minket. 

Szeretném, ha tudná, hogy számunkra fontos, hogy mindenkit magas színvonalon ellássunk, akkor is, ha a magyar rendszer csak néhány percnyi időt hagy egy páciensre. Mindig felvesszük a telefont amikor csak tudjuk, akkor is, ha éppen személyesen egy másik paciens ellátása zajlik. Kérem türelmesen próbáljon többször hívni minket! 

 

Rendelési időn kívül a sürgősségi Váltópárom fog segíteni Önnek, sürgős szükség esetén, amennyiben engem nem tud elérni. A fenti telefonszámokon tudja Őt hívni.

 

Ügyeleti időben, hétköznap 16:00 – 8:00, és hétvégén folyamatosan, kérem keresse az Orvosi Ügyeletet:

A háziorvosi rendelésemre jellemző, hogy holisztikus a szemléletem. Pszichoterapeuta szakvizsgám és természetgyógyász végzettségeim miatt gyakran teszek fel olyan kérdéseket, amik rávilágíthatnak a probléma lélektani okára. Teszem ezt azért, mert ha tudatosul az ok, akkor a test is hamarabb visszaáll az egészséges működésre.

A háziorvosi rendelésen az akadémikus orvoslás szabályai szerint dolgozok, a bizonyítékokra épülő orvoslást működtetem.

A honlapon megjelölt más tevékenységeket szabadidőmben végzem, nem orvosi szerepben. Kérem azok miatt munkaidőn kívül keressen!

Tisztelettel:

dr. Francia Boglárka Gizella

családorvos