Módszereim

Germán Medicina és Recall Healing®

Mint ahogy a testünknek több része van, ugyanúgy a tudatunknak is vannak egymásra épülő szintjei. Létezik egy TEST TUDAT nevezetű szintünk, mely képes önállóan biológiai külön-programokat futtatni. Ez a tudatosulás szintje alatt van. Azzal a céllal történik mindez, hogy a lehető legmagasabb szinten túl tudjunk élni. Ez egy önvédő mechanizmus. Abban segít, hogy a terheink ne sodorják el az éberségünket, hogy képesek legyünk ép elmével élni, dolgozni, gyermeket nevelni….

A Germán Medicina és a Recall Healing® olyan módszerek, melyek megmagyarázzák a betegségek és a konfliktusok közötti összefüggéseket.

Vagy biorobotként élünk és ezek a biológiai külön-programok támogatnak minket, vagy tudatos, csodálatos önregeneráló biológiai rendszerként. Ezek a módszerek még nem részei a bizonyítékokon alapuló orvoslásnak, bár lehetnének, mert annyira pontosan mutatják a probléma esetleges okát.

A szabadidőmben alkalmazott segítő beszélgetéseim során, akkor amikor szükségét érzem, ezeket a tanokat is alkalmazom. Ha megértjük, hogy miért vagyunk betegek, akkor általában csökken a szorongás és nő a remény, a motiváció, a hit a gyógyulásra.

dr. Francia Boglárka