Módszereim

Grigorij Grabovoj módszere

Boldogság, öröm, magasabb tudatállapot

“…. egy magasabb tudatállapotban a világ befogadásának egy teljesen más módja lehetséges…. mi gyakorlatilag sohasem vagyunk ugyanabban a tudatállapotban, ez bizonyos határok között állandóan változik, a fejlődésünk adott pillanatban elért szintjének megfelelően. És akkor előfordul, hogy különleges állapotot érzünk, az emelkedettség állapotát, az élet teljességének az érzését, örömmel és boldogsággal való telítettséget, amely mind annak a jelei, hogy a szokásos állapotunkhoz képest egy magasabb tudatállapotba kerültünk. És gyakran ezek azok a pillanatok, amelyeket megjegyzünk, néha egész életünkre. Természetesen előfordul az is, hogy a szokásos állapotunkból váratlanul átlépünk egy magasabb tudatállapotba, amikor az ember egyfajta megvilágosodást, boldogságot, a lét határtalan boldogságát éli meg, ugyanakkor nem tudja ezt szavakban kifejezni, ezt mindenkinek magának kell átélnie. A megfelelő lelki törekvések, a megfelelő megértés és megfelelő rendszeres gyakorlatok segítségével elérhető, hogy ez a magasabb tudatállapot mindig Önökkel legyen.”
Grigorij Petrovics Grabovoj
(Az emberek feltámasztásának módszerei és az örök élet -mostantól a valóságunk! című könyvéből ,
Kiadó: EHL Development KFT, 2015)

Dr. Grigorij Petrovics Grabovoj egy olyan 100%-os tisztánlátással, kozmikus tudatossággal rendelkező ötszörös doktor, akadémikus, aki azzal a céllal és szándékkal él, hogy átadja az emberiségnek annak a tudását, hogy hogyan tud egy harmonikusabb, boldogabb, egészségesebb életet teremteni önmagának és a szeretteinek. Ő nem csak a földi és nem csak a galaktikus tudást birtokolja, hanem érti és működteti a kozmikus szintű törvényszerűségeket. Ezeket tanítja szüntelen nekünk is.

Arra hív minket, hogy tanuljunk és fejlődjünk és értsük, majd éljük a hétköznapjainkban mi is annak a csodáját: hogy lehetséges irányítani az életünk eseményeit. Új tudományt teremtett.

Dr. Grigorij Petrovics Grabovoj

több ezer módszert ajándékozott az emberiségnek. Információs szintről tudunk hatni az energetikai és az anyagi szintre. Koncentrációs gyakorlatai által harmonizálhatjuk azt, ami diszharmonikus az életünkben.

A koncentrációt lehet nyitott és csukott szemekkel is végezni. Tartson minél tovább, lehetőleg legalább 30 másodpercig egy-egy alkalommal.

2014 óta foglalkozok a módszerrel.
A Grabovoj® módszer hivatalos tanára vagyok.

Tanfolyamokon és több évig tartó gyakorló csoportokon szereztem tapasztalatot a módszer hatékonyságáról. Személyesen konzultálhattam Grabovoj Úrral, amikor az első PRK-1U gépet bekalibrálta. Rendelkezek PRK-1U koncentráció fejlesztő géppel, melyeket mindig használok a képzéseimen, azért, hogy még intenzívebb legyen a fejlődés. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat és a képességeimet.

Sok feladatunk van! Önhelyreállítás, tartós öröm állapot elérése, az idő irányítása, materializálás és dematerializálás, telepátia, teleportálás,… örök élet megvalósítása fizikai testben – íme néhány a megtanulandó feladataink közül.

Egy hosszú folyamat kezdetén vagyunk. Hiszem és tudom, hogy ha tanulunk, ha fejlesztjük a tudatunkat akkor megvalósul az emberiség evolúciós ugrása.

Várlak szeretettel képzéseimre!

Fejlődjünk együtt! Értsük meg a csodát, majd csináljuk meg mi is!

dr. Francia Boglárka Gizella

Közelgő események

Grabovoj tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...