Blog

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 2. rész

Hogyan befolyásolhatja a az ember Tudata, a Kollektív Tudat, a szándék és az érzelmeink a gyógyulást?

Keressük meg két kérdésre együtt a választ.

  1. Lehetséges-e az, hogy a gyógyító a gondolatai és az érzései által hat az anyagra?
  2. Hogyan gyógyulhat meg 3 percnél rövidebb idő alatt egy húgyhólyag daganat?

A cikksorozat első részében arról a folyamatról írok, ahogy a Lélek információja, a Szellem által mozog a fizikai sík irányában, majd a Kollektív Tudaton és az egyén Tudatán át átalakul fizikai anyaggá. Ez az a folyamat, ahogy a Lélek információja által megteremtődik a fizikai Test. Ennek a megértése segíti ennek az írásnak a megértését.

Itt olvashatod el: Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 1 rész

1. Lehetséges-e az, hogy a gyógyító a gondolatai és az érzései által hat az anyagra?

2003-ban a kaliforniai HeartMath  Kutatóközponz munkatársai -Rollin McCraty, Ph.D. Mike Atkinson, és Dana Tomasino, BA – Dr. Glen Rein sejtbiológus felvetése alapján egy nagyon érdekes kísérletet publikáltak. Azt vizsgálták, hogy a gyógyítók hatnak-e, és ha igen, akkor hogyan hatnak a biológiai rendszerekre.

A kísérlet során DNS molekulát helyeztek el ioncserélt vízben és az volt a vizsgálatban résztvevők feladata, hogy a gondolataikkal változtassák meg a DNS molekula szerkezetét.

Három csoportban végezték a kísérletet. Az első csoport feladata az volt, hogy kerüljenek emelkedett érzelmi állapotba mint például a szeretet érzése és közben 2 percre fogják a kezükbe a DNS-t tartalmazó csövecskéket. A második csoport az emelkedett érzelmi állapot mellé egy határozott szándékot (gondolatot) is megfogalmazott, melynek az volt a célja, hogy a DNS láncot fel vagy letekerjék. A harmadik csoport is megfogalmazta a szándékot, de ők nem hozták létre az emelkedett érzelmi állapotot. Az első és a harmadik csoport nem tudott statisztikailag értékelhető változást létrehozni a DNS molekulán. Azok között, akik az emelkedett érzelmi állapotba hozták magukat és az volt a szándékuk, hogy változtassanak a molekula szerkezetén, és ezt egy pontos célként meg is fogalmazták, azok akár 25%-al is képesek voltak fel vagy letekerni a DNS molekulát.

A HeartMath kísérlet azt mutatja, hogy a kvantummező, és ez által az emberi molekulák reagálnak a szív által létrehozott felfokozott érzelmi állapotra akkor, ha egy tiszta gondolat, egy tudatos szándék is kapcsolódik hozzá. Nem reagál viszont a céljainkra (gondolatainkra) és a pozitív érzelmeinkre se, akkor, ha ezek külön-külön jelennek meg.

A tanulmány itt olvasható el:  Modulation of DNA Conformation by Heart-Focused Intention. … Kalifornia, publikációs szám: 03-008 (2003)

2. Hogyan gyógyulhat meg 3 percnél rövidebb idő alatt egy húgyhólyag daganat?

Egy videó bejárta a világot: 3 orvos, ultrahang készülék ellenőrzése alatt, kevesebb mint 3 perc alatt összezsugorítanak egy húgyhólyag daganatot. (A beillesztett videó 5:00 percénél kezdődik az elhíresült videó.)

Emlékszem, amikor ezt először láttam hihetetlennek találtam a sok kudarcot megélt orvosi szemléletemmel, tapasztalataim által. Később Gregg Braden tanításait megismerve, mely szerint a gondolat elektromos impulzusa összekapcsolódva a szív mágneses szeretet impulzusával, létrehoznak egy teremtő erejű elektromágneses impulzust, mely képes hatni az anyagra – közelebb kerültem a megértéshez.

A teljes megértést egy Grabovoj® módszer tanárképzés hozta el számomra, ahol egy Marina nevű sebész orvosnő tanított minket. Részletesen elmagyarázta mit látunk a videón.

  1. Egy olyan információs miliő kell egy ilyen gyógyuláshoz, ahol minden résztvevő, megingathatatlanul tudja és erősen hiszi, hogy az azonnali gyógyulás lehetséges. A gyógyulandó „betegnek”, a 3 orvosnak, az ultrahang készüléket kezelőnek, de még a kamerázó operatőrnek is 100%-os hite kell legyen abban, hogy ez lehetséges. Ha a kamerát kezelő nem hinné, csak kíváncsian venne részt a folyamatban, már elmaradhatna a pozitív eredmény.
  2. Az orvosok a gondolatukkal teremtik a változást, közben a szív mágneses terét is aktívan tartják, vagyis emelkedett érzelmi állapotban vannak. Ekkor a Lélekből jövő egészség információ, a Szellem által, eljut az anyaghoz, és megváltoztatja azt. Másodpercenként 1017 alkalommal hat az új információ az anyagra.  Fontos az összefogás, mert így hárman nagyobb mértékű információ átáramlást tudnak biztosítani (Három rönk fának is magasabb a lángja, mint egynek.)
  3. Az látható a videón, hogy a daganat teteje elhalványodik, majd ismét éles,… majd ismét halványodik,… majd még nagyobb lesz a daganat mint a kezdetekkor volt, … és ismét halványodik, … majd erősödik a képe, míg végül egy egyértelmű zsugorodás következik be.

Ennek az az oka, hogy a Kollektív Tudat, mint egy betonfal, ellenáll a változást hozó Lélekből jövő információnak. A Kollektív Tudatnak az a dolga, hogy stabilizálja a fizikai síkon az anyagot. A Lélekből jövő információ, a „beteg” szabad akarata által és a 3 orvos tudatos koncentrálása által eljut az anyaghoz. Másodpercenként 1017-en alkalommal, ez az egészség információ, változást szeretne létrehozni az anyagi szinten. A Kollektív Tudat viszont védi azt, és stabilizálja az állapotot, sőt, még nagyobbá is teremti egy rövid időre. Abban a pillanatban, amikor a daganat látványosan elkezd zsugorodni, abban a pillanatban szűnik meg a Kollektív Tudat ellenállása az új információval szemben. Ezt követően a Kollektív Tudat ezt az új valóságot fogja védeni.

„A csoda nem mond ellent a természet törvényeinek, csupán a természet törvényeiről alkotott elképzeléseinknek.” GG

A következő részben arról fogok írni, hogy milyen tényezők gátolják, és milyen tényezők segítik a gyógyulást.

Tisztelettel: dr. Francia Boglárka