Konzultáció

A kliens szándéka határozza meg az eredményt

Van aki egy CÉL megvalósítása miatt jön és van aki PROBLÉMÁT akar megoldani.

Van aki sikeresebb akar lenni az üzleti életben, vagy a magánéletben. Van aki jobb vezető akar lenni. Van aki gyermekáldás céljából keres fel. Van aki keresi a rossz közérzete mögött húzódó okokat, vagy konfliktusa van egy személlyel, és szeretne valamilyen párkapcsolati, családi vagy munkahelyi problémát megoldani. Van aki elakadt, megrekedt és ebből keresi a kiutat. A leggyakrabban szerelmi és anyagi ügyek miatt jönnek el konzultációra az emberek.

Van aki változni vagy változtatni szeretne, van aki csak megérteni akarja a dolgait és van olyan is, aki csak eleget akar tenni az őt küldő kívánságának. Eljön, de nem célja sem a megértés, sem a változás.

Van aki csak egyszer jön, és van aki rendszeresen, mert tényleg változtatni akar.

A konzultáció egy olyan beszélgetés, ahol Te és Én igyekszünk feltárni a hozott probléma gyökerét, vagy a célodat akadályozó tudattalan mintáidat, és a technika adta módszerrel transzformáljuk  azt.

A konzultáció alkalmával több technikát is alkalmazhat a Tanácsadó. Én rendszeresen rajzolok családfát és keressük az örökölt sors adta családi mintát is.

A konzultáció történhet személyesen, telefonon vagy online.

Mindvégig éber vagy, mindenre emlékezni fogsz, és meg foglak kérni, hogy a szabad akaratodat használva működj együtt velem és a Mindenség Teremtőjével. A konzultáció során a problémád mögött megbújó tudattalan önkorlátozó hiedelmek feltárása és annak megváltoztatása a cél. Ha megváltoztatod a tudattalan mintáidat, megváltozik az is amit a fizikai életed során tapasztalsz.

dr. Francia Boglárka Gizella

Nincs olyan, hogy SORS!

Van választásunk!

A Theta Healing® módszer segít feldolgozni a múltadat, megérteni a jelened eseményeit és segít újratervezni a jövődet. Nem csak egy átfogó élet filozófia, hanem egy hatékony módszer, mellyel az életed bármely területén megmutatkozó problémák harmonizálhatók.

Válj az életed tudatos teremtőjévé!

Mert ha van cél, vezet oda út is!

Konzultáció típusai

Thetahealing® konzultáció

A szellemi látás, az intuíció vezet a konzultáció során. Rendszerint a tanácsadás része az „ásás” nevű technika. Theta tudatállapotban, feltárjuk a problémád mögötti önkorlátozó hiedelmeket, érzelmeket, programokat, mintákat. Alapvető feltétele a Mindenség Teremtőjében vetett hit és a hajlandóság a vele való együttműködésre.

Az emberi élet minden létező probléma típusa megközelíthető ezzel a módszerrel.

Kristályutazás

Ilyenkor a Kliens masszázs ágyon fekszik. Kristályok biztosítják a theta tudatállapot tartós meglétét. Időutazunk. Én vezetem őt ebben. Képességet, tehetséget, erényt, jó tulajdonságot hozunk át a jelenbe, úgy hogy harmonizáljuk azt az okot ami miatt blokkolódott. Hozhatunk át dolgokat a vérvonalból, saját előző életeinkből vagy akár a jövőből is.

Családfa elemzés ThetaHealing®el.

Családfát rajzolunk és a cél megvalósulását vagy a problémát megmutató mintákat tárunk fel, azzal a céllal, hogy azt ThetaHealing® módszerrel transzformáljuk az örökölt sorsot. Már több éve, szinte minden konzultáción ezt is előveszem. Az a tapasztalatom, hogy mindig van transzgenerációs ok is a jelen helyzet mögött.

Vérvonal által delegált életfeladatok transzformálása

A vérvonal befogadja a leszületendő lelket. Ad testet, géneket, tehetségeket. Cserét is kér! Sokszor a képességet adó szellemi ős ott áll mögöttünk és kéri, hogy az Ő céljait is valósítsuk meg! A legfelszabadítóbb konzultációk egyike ez. Letesszük a fölösleges terheket, oldjuk a transzgenerációs fogadalmakat és szerződéseket.

Születési traumáink oldása

Életünk legmeghatározóbb élményei a születésünk és a fogantatásunk. Ezek mint születési mátrix és fogantatási mátrix kihatnak a teljes életünkre. Sokan ikerként indulnak és már embrió korban találkoznak a veszteséggel a gyásszal. Ez akár egy élethosszig tartó elakadt gyász, megmagyarázhatatlan bűntudat, állandó kielégíthetetlen keresést eredményezhet. Olyan belső nyugtalanságot, amit az ikerrel való szeretetteljes kapcsolódásnak a keresése okoz. A konzultáció során transzformáljuk a „más neműnek vártak”, „nem várt gyermek vagyok”-hoz hasonló mintákat is.

Meddőség tudattalan okainak oldása

Talán az összes konzultáció közül ez okozza nekem a legnagyobb örömet. Szinte mindig a leszületendő Baba vezeti el hozzám a leendő szülőt.

Önbizalom, önszeretet konzultáció

Fontos hogy bízz magadban! Megkeressük azt a pontot ahol ez elveszett, dolgozunk az ősbizalommal, az anyai és az apai DNS-t összebékítjük benned és általad.

Grabovoj® módszer konzultáció

Tudást adok át arról, hogy a Teremtő, a Lélek, a Szellem, a Tudat, a Kollektív tudat hogyan szervezik az életeseményeket és az anyagot. Személyes célra szabott koncentrációs technikákat tanítok.

Petrov Életfa konzultáció

Az Életfa Alap meditációt tanítom meg a konzultáció során.

Bejelentkezés konzultációra

Jelenleg nincs konzultációs időpontom. Kérem látogasson vissza később az oldalra.

Név(Kötelező)
Konzultáció típusa(Kötelező)
Kérem válasszon!