Blog

Ébredésem története

A Partium területén születtem, Szatmárnémetiben töltöttem a gyermekkorom nagy részét.

Már kora gyermekkoromban orvos szerettem volna lenni. Célom az volt, hogy a lehető-legtöbb embernek tudjak segíteni a harmonikus élet elérésében.

Ezt a célt megtorpedózta az a tény, hogy nem vettek fel a gimnáziumba. Egy évig tanultam lakatosnak. A szüleim közben bebizonyították, hogy csaltak a felvételin, hogy több gyermek teljesítményét szándékosan alulpontozták és elindították a hivatalos áttelepülésünket Magyarországra. Hajdúnánáson a Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumban érettségiztem.

 2002-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen diplomáztam. Háziorvos rezidensként és mentőorvosként kezdtem dolgozni. 2006-ban háziorvostan szakvizsgát tettem.

2003-ban különös tapasztalásom volt. Hírét halottam egy férfinak, aki gyógyíthatatlan beteg volt, olyannyira, hogy az orvosi statisztikák szerint már rég nem kellett volna élnie. Ő viszont dacolt a tankönyvvel és a statisztikákkal: élt és virult. Nem nagyon hittem, hogy ez előfordulhat, ezért szerettem volna megismerni Őt. Kértem tőle egy időpontot. Szerencsére fogadott. Megnéztem a leleteit, majd elmesélte a történetét: rosszindulatú daganatos betegség miatt műtötték, kezelték, majd többszörös agyi-és tüdőáttétei lettek. Ekkor úgy döntött mindenképpen élni akar. Látogatásomkor már 5 éve nem változott az állapota, egészségesnek érezte magát. Alaposan feladta a leckét! Hogy lehet, hogy ugyanabba a betegségbe az egyik ember belehal, míg a másik ember él és virul, teljes értékű életet élve? Mi a csoda? Miért történik csoda az egyik emberrel és miért nem a másikkal? 

Megszállott tanulásba kezdtem, hogy választ találjak kérdéseimre, és megtaláljam a harmóniát az életemben. Mivel, akkor már évek óta rendszeresen jártam pszichodráma csoportba, és megtapasztaltam, hogy a lelki problémák, milyen nagy hatással vannak az életünkre, a pszichológiában kerestem a megoldást. 7 évig jártam önismereti pszichodráma csoportba, családterápiát tanultam, majd családterapeuta oklevelet szereztem. Meglepő tapasztalásom volt a családállítás: itt tapasztaltam meg először a morfogenetikus mező működését, bár akkor még nem értettem mi ez. Közben 3 évig tanultam pszichoterápiát a Tündérhegyi Intézet diákjaként. Ekkor találkoztam a Forever Living Products MLM céggel, ahol viszonylag hamar sikereket értem el és megtapasztalhattam, hogy a gyógynövényekkel, vitaminokkal és ásványi-anyagokkal – dokumentált – csodálatos gyógyulások érhetők el. Közben túlléptem a komfortzónámon. Egészségmegörzésre motiváló előadásokat tartottam: évekig, heti rendszerességgel,  sokaknak egy-egy alkalommal. Ingyen. Saját költségen.  Megtanultam ebben az életszakaszomban másokat tanítani.

Elindultam a természetgyógyászat útján is. Csodálatos dolgokat tanultam: csontkovácsolást, ayurvédát, tibeti orvoslást, hagyományos kínai orvoslást, számmisztikát, reikit, extraszenz bioenergetikát, akupresszúrát, magas frekvenciás gyógymódokat, táplálkozásterápiát, kineziológiát, Bach virágterápiát, fitoterápiát, aromaterápiát, radiesztéziát, masszázsterápiákat, távol-keleti mozgásterápiákat, acu-tape terápiát, agykontrollt, a Taraczközi grafo-pszicho-morfo analízist. Eddig is meglévő, de nem tudatosuló spirituális képességeim tudatosultak, felerősödtek.

Orvos-természetgyógyász lettem  fitoterápiára (gyógynövényterápiára) és fülakupunktúrás addiktológiára szakosodtam. 2015-ben homeopátiás orvos lettem.

Sok-sok választ kaptam a kérdéseimre, de még mindig nem értettem, hogy mitől él az egyik ember, és mitől hal a másik, ha ugyanaz az orvosi diagnózis, családi háttér, hozzáállás, életmód… stb.

Gregg Braden, aki tudomány és a spiritualitás összekovácsolásán dolgozik, nagy hatást gyakorolt a fejlődésemre.

Mindig éreztem, hogy 40 éves koromban, valami nagy változás jön az életembe. Rögtön a születésnapom után berobbant az életembe 3 módszer, melyek azt állítják, hogy minden betegség gyógyítható. Az egyén képes az önhelyreállításra ha fejleszti a tudatát, bármilyen betegségből vagy fogyatékosságból. Gondolkozás nélkül azonnal beleástam magam a 3 módszerbe, dacára annak, hogy ezek még nem hivatalos gyógymódok. Nem hittem el, hogy igaz amit állítanak, csak meg akartam nézni a módszereket, hogy ha véletlenül igazak lennének, akkor ne állítsam tévesen a pacienseimnek, hogy „sajnos nem lehet segíteni”.

Tanultam. Tanultam. Tanultam.

Tanultam orvostudományt, természetgyógyászatot, pszichoterápiát, tanultam ezekkel párhuzamosan ThetaHealinget®, Perov Életfa® módszert és Grigoij Grabovoj® módszert.  És elkezdtem megérteni a csodát.

Pályámon átívelő kérdésemre elfogadható választ elsőként a ThetaHealing® módszer adott. Vianna Stibal a világhírű médium, gyógyító, egy mindenki által könnyen megtanulható olyan logikai rendszert írt le, amivel könnyen tudunk kapcsolódni a Mindenséget Teremtő Életenergiához, a Forráshoz, a Szentlélekhez. Azzal együttműködve meg tudjuk változtatni önkorlátozó programjainkat azért, hogy egy boldogabb életet tudjunk kialakítani.

Lehetőségem volt személyesen Dr. Arkagyij Petrov professzor úrtól tanulni az Életfa® programot, és Dr. Grigorij Grabovoj úr tanaiba is beleástam magam. Egyre nagyobb megértésem lett, inspiráltak az orvos kollégák akik tanítottak ezen módszerekre és felébredt bennem a vágy, hogy a lehető legtöbbeknek átadjam az önfejlesztés művészetét.

Vianna Stibal 7 síkú világmodelljével azt is megértettem, hogy miért van helye a világunkban minden gyógymódnak, és hogyan egészíti ki az akadémikus orvoslást az összes többi.

 Jelenleg is háziorvosként dolgozok. Fontosnak érzem, hogy a test, lélek, szellem, tudat, elme, egó, összjátékát megértve tudatosan tegyünk, minden szinten az egészségünkért.

 Nagyon hálás vagyok a családomnak, hogy segítenek fejlődni, tanulni, tanítani.

A Theta Healing® módszer hivatalos tanára lettem , személyesen Vianna Stibaltól tanultam. Óriási élmény volt beszélni vele, tanulni tőle. 2014 ősze óta folyamatosan fejlesztem magam, így ThetaHealing® Mester Tanár és Certificate of Science címeket kaptam.

2015-ben a Dr. Grigorij Grabovoj – az 5x-ös PhD, 100%-os tisztánlátással rendelkező tudós – tanainak licence szerződéssel rendelkező hivatalos tanára lettem, és megkaptam a jogot és a lehetőséget, hogy hitelesen átadhassam a tanításait.

2020-ban pszichoterapeuta szakorvosi vizsgát tettem a Nemzeti Vizsgabizottság előtt.

2020-ban szóbeli engedélyt kaptam Dr. Arkagyij Petrov Úrtól, arra, hogy az Életfa módszerének a tanára lehessek. A Világ eseményei közbeszóltak.  Jelenleg szerződéskötésre várok.

Az elmúlt években asztrozófiát tanultam. Nagyon érdekes tudomány ez is.

A Tanítványaim és a Klienseim szeretete és hálája az, ami értelmet adott, már az első pillanattól ennek a néha fárasztó és lemondásokat követelő útnak.

Többszáz tanfolyamot és több ezer konzultáció tartottam, közben tapasztalt segítővé fejlődtem.

Köszönöm azt a sok hálát és köszönetet, amivel értelmet és erőt adtatok Nekem ezen az úton!

Célom az, hogy a lehető legtöbb embert hozzásegítsem, ahhoz a tudáshoz, amivel képessé válik  a testi, lelki, szellemi, szociális és spirituális egészség tartós fenntartására.

Hiszem, hogy emberiség szinten meg fogjuk valósítani a harmonikus életet!

Szeretettel: dr. Francia Boglárka Gizella