Blog

ThetaHealing® és a hitrendszerek

Minden sejtünk memóriabankjában megtalálhatók azok a tapasztalatok, amit az emberiség létezésének a kezdete óta összegyűjtött. Ezeket a tapasztalatokat, segítő és gátló hiedelmeinket, a DNS körülötti morfogenetikus mezőben tároljuk. Aktiválódásukkor olyan tudattalan programok indulnak el, melyek meghatározzák az életünket. Olyanok vagyunk, mint akiket az elméje dróton rángat, mintha marionett bábuk lennénk. A ThetaHealing® egy olyan, kvantumfizikai törvényekkel leírható, vizualizációs módszer mely lehetővé teszi az önkorlátozó hiedelmeink felkutatását és a negatív mintázat lecserélését pozitív, támogató mintára. Hozott programjaink több szinten tárolódnak.

AZ ALAPHITEK SZINTJE

Alaphitnek azt nevezi Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer leírója, amit a fogantatásunk pillanatától a mai napig megtanultunk, vagy megtanítottak nekünk. Amíg ebben az időben, térben, létezésben vagyunk, folyamatosan újabb alaphiteket teszünk hozzá az eddigiekhez. Ezek a programok az agy homloklebenyi neuronjaiban tárolódnak energiaként.

A GENETIKAI SZINT

A DNS-ben, vagyis az őt körülvevő morfogenetikus mezőben, több nemzedékre visszamenő genetikai emlékezet van. Századok és nemzedékek óta felgyülemlett hiedelmekről, érzelmekről, probléma megoldó mintákról van szó. Minimum 126 ősünk hitrendszerei vannak eltárolva a tudatalattinkban ezen a szinten. 7 generációra visszamenőleg tárolunk a genetikai szinten. A tobozmirigy mestersejtjében tudjuk ezt megfigyelni.

A TÖRTÉNELMI SZINT

A történelmi szint információi az aurában tárolódnak.  A fej és a vállak mögötti térben, az éteri mezőben megfigyelhetőek. Három forrásból származnak az ezen a szinten tárolt információk: őseink programjai 7 generáción túlról, előző életeink információi,  és az emberiség teljes történelméből áthozott információk.

Akár több tízezer éves kellemes és kellemetlen emberi élmények és tapasztalatok eredményei tárolódnak ezen a szinten: ezek az előző életek és a kollektív tudattalan azon tapasztalatait képviselik, melyeket a jelenben is hordozunk.

A LÉLEK SZINTJE

A lelki szint programjai mélyek és erőteljesek. Az egyén teljességéből jönnek létre. A szív térben tárolódnak.