Blog

Brazíliában az akadémikus orvoslás és a ThetaHealing® konzultációk sikeres együttműködésben – videó

2017 nyarán az USA-ban tanultam, Vianna Stibal iskolájában. Haladó ThetaHealing® tanári tanfolyamokon voltam, majd a tanfolyamok végén Vianna megköszönve az eddigi elkötelezettségemet megajándékozott a tudományos fokozattal.

Ezen a tanfolyamon megismerkedtem egy izraeli házaspárral, akik eltöltöttek egy hosszabb időt Brazíliában a Capao Völgyben és videót forgattak a Cura Theta Programról.

18 olyan TheaHealing® konzulens, akik már Intuitív Anatómia tanfolyamot is végeztek összefogtak a helyi orvosokkal, azért, hogy hatékonyabban tudják ellátni a völgy lakóit.

Orvosi vizsgálat után, ha az orvos úgy ítéli meg, hogy a paciensnek ThetaHealing® konzultációra lenne szüksége, akkor az orvos beutalót ír erről. A konzultációt az orvosi rendelő épületében kapja meg a paciens. Részletes dokumentációt is készítenek.

A program része a heti rendszerességgel történő betegoktatás is.

Az alábbi rövid videó ezt mutatja be.

Nagyon boldoggá tesz ez az együttműködés, mely már a világon sok-sok helyen megvalósult.

Ma Szilveszter van. Olyan ÚJ Éveket kívánok az emberiségnek ahol magas minőségű, anyagi bőségben megvalósuló, INTEGRATÍV ORVOSLÁS lesz elérhető mindenki számára!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
A ThetaHealing® nem része a bizonyítékokon alapuló orvoslásnak! Betegség vagy annak gyanúja esetén kérem azonnal forduljon orvoshoz!