Blog

Kinek látszol és kinek szeretnél látszani?

Érezted már néha, hogy úgy szóltál, úgy mozdultál, úgy nyilvánultál meg a világban mint ha nem is önmagad lennél?

Érezted már, hogy mintha a tanító néni, a tanár úr, az osztályfőnök, egy barát, a kolléga, az anyu, az apu,… mondatait, gesztusait, hangszínét utánozod anélkül, hogy szeretnéd?

Milyennek lát Téged a világ?

Azt kapod a Világtól amire vágysz?

Tényleg? Biztos vagy benne?

Amikor megszületünk egy szerszámos készlettel érkezünk. A tudatalattink 7 generációra visszamenőleg tartalmazza az összes ősünk viselkedési és gondolati mintáit. Legerőteljesebben azokat, melyek segítettek az ősünknek túlélni egy stresszes élethelyzetet. Aztán ott van a lélek családunk, ott van a az emberiség történelmének is a lenyomata az energia mezőnkben. Ez is a támogató szerszámos készlet része.

Amikor fáradtak vagyunk ez a szerszámos készlet életre kell és mint a robot pilóta segíti a létezésünket.

Ebben az életedben is bővül a szerszámos készleted. Kapsz a szüleidtől egy extra készletet, olyat, mely eben a korban, napjainkban jól használható. Fogantatásod előtt elindul ennek az extra kelengyének a begyűjtése és évekig tart.

Aztán éled az életedet. Van amikor sikerül minden, és máskor minden másképpen alakul mint ahogyan az vágyod.

Láttál már olyat, akinek a járása, mimikája, hanghordozása, szóhasználata pont olyan volt mint az anyukájáé vagy az apukájáé? Hallottál már arról, hogy a gyermekeknek olyan betegségeik lesznek mint a szüleiknek voltak?

“Doktornő! A mi családunkban mindenkinek magas a vérnyomása.” – szinte naponta hallom.

Tudtad, hogy ez is a tudattalan szerszámos készlet generációról-generációra átadódó programjai miatt vannak?

Ha adhatnál egy tanácsot apukádnak, akkor mit tanácsolnál neki, min változtasson? Mi az a tulajdonság ami legjobban idegesít téged? És anyukád esetében?

Tudtad, hogy az a program ami a szüleidben idegesít, az nagy valószínűséggel benned is benned van?

Tudod, hogy ez egyszerűen megváltoztatható?

Théta tudatállapotba pillanatok alatt el lehet jutni kis gyakorlással. A théta a tudatalatti kapuja. Ezen a kapun keresztül meg tudjuk vizsgálni a tudatalattiban lévő szerszámos készletet. Időnként mindenhol kell egy kicsit lomtalanítani. A tudatalattiban is érdemes, akkor ha olyat tapasztalsz az életedben, amit többé már nem szeretnél tapasztani.

Miért?

Hogy annak látsz aki valóban Te vagy.

Hogy el tudj engedni olyan “családi minta” ismétlődéseket, melyek már nem tesznek boldoggá.

Dolgozz magadon és légy önmagad!