Blog

Az őseink céljai nehezíthetik a saját céljaink elérését!

Néhány perce fejeztem be egy Theta Healing® konzultációt. Megrekedt egy Barátom. Neki segítettem telefonon, miután a Kisbabámat elaltattam. Olyan boldog vagyok, hogy ismerhetem ezt a Theta Healing® módszert. Beszélgetsz telefonon a Barátoddal és megoldódik egy problémás élethelyzet, lekerülnek évek vagy akár hónapok óta cipelt terhek.

Az USA-ban tanultam, az egyik Theta Healing® tanfolyamon, hogy gyakran a még élő és a már nem élő családtagokat fogadalmak kötik egymáshoz. Elköteleződések, hogy egy olyan célt, amit nem tudott az akár távoli Ősünk megoldani, azt majd mi megoldjuk, megéljük, elérjük helyette. Tehát nem csak saját célokért küzdünk, hanem vannak olyan céljaink is, amit valamelyik felmenőnk helyett akarunk elérni.

Addig nincs is gubanc, míg a saját célunk és a szellemi szinten bevállalt nem saját cél egy irányba mutat.

Akkor van gond, amikor az egyik cél gátolja a másikat.

Ilyenkor egy belső kettészakadottságot tapasztalhatunk meg. Hol így, hol úgy! Egyszer a saját cél felé haladsz, másszor meg letérve az utadról a bevállalt idegen cél felé.

Szerencsére a Theta Healing® módszer segít abban, hogy ezeket a szellemi szintű elköteleződéseinket feltárjuk és most, valós időben újraértékeljük őket.

Ami támogató, kompatibilis a saját célommal az maradhat.

Ami nem szolgál engem, azt pedig minden negatív következmény nélkül elengedhetem, felszabadítva magam a megállapodás terhei alól.

Egyszerű, könnyű, hatékony a Theta Healing® kvantum technika. Imádom!

Te hogy állsz ezzel a kérdéssel? Lehet, hogy Te is, akár egy 7 generációig visszamenő felmenőd célját akarod megvalósítani? Jó ez neked? Segít? Gátol? Könnyen eléred a céljaidat?

Ha teheted tanulj meg egy kvantum technikát, amivel könnyen tudsz változtatni azon amin szeretnél. Ha nem teheted, akkor vedd meg a könyveket és dolgozz aszerint magadon. Kommunikálj a saját Lelkeddel. Onnan minden infót el tudsz érni, ami a segítségedre lesz.

Az élet természete a változás. Vagy Te indítod azt el, vagy alkalmazkodnod kell a mások által elindított folyamatokhoz.