Blog

Vigyázz mivel viccelődsz, mert megvalósul!

Minden gondolat teremtő erővel bír. Még a vicc is.

Ez törvény, így működik az Univerzum. Nem lehet kibújni alóla. Akár hiszed, akár nem így van. Mint a gravitáció. Ha nem hiszel benne, akkor is működik.

Ha ezt elfogadod, akkor gyakrabban meg is tapasztalod, hogy így van, mert tudatosabb és figyelmesebb leszel. Ha tagadod ezt a törvényt, akkor meg se látod a jelenlétét.

Amikor romboló, pusztító dolgot teremtünk a gondolataink által, akkor szerencsére sokkal lassabban valósul meg az amit gondolunk. Ha boldog állapotban gondolunk dolgokra, azok hamarabb megjelennek a fizikai Univerzumban. A rendszer önvédelmi mechanizmusa miatt van ez így. Erről többet tanulhatsz a Grabovoj® módszer tanulmányozása által.

Néhány hete megérkezett az életembe egy olyan élethelyzet amivel olykor viccelődtem. Pont úgy ahogy anno a gondolataimmal megteremtettem.

Sokszor előfordult, hogy a munkahelyem parkolójában, a Városi Rendelőintézet mögött nem tudtam megállni az autómmal. Elvileg ott nem állhat meg csak az, aki ott dolgozik. A valóság pedig az, hogy ezt sokan figyelmen kívül hagyják. Akkor, amikor nem egy rendelést, hanem kettőt vagy hármat kellett ellássak, mert helyettesítettem valamelyik orvos kollégát, akkor mindig nagyon rosszul esett, hogy nem tudtam megállni. Sokszor siettem a házhoz hívásokról vissza a rendelésre, és sokszor kényszerültem arra, hogy ott a parkoló területén, szabálytalanul parkoljak. Néha, amikor valamelyik, nálam vehemensebb kolléga megelégelte ezt az áldatlan helyzetet, akkor szóltak a rendőröknek, ők jöttek és 30 000 Ft-os bírságukat ki is szabták. Ezt megelőzendő a behajtási engedélyt jól látható helyre ki kellett volna ugyan raknom, de ez sokszor már a rendelésen jutott eszembe így elmaradt. Ilyenkor a dühvel keveredett félelmemet viccel oldottam és sokszor erre gondoltam:

“Nem baj, ha a rendőrök megbüntetnek, de ha ezt megteszik, akkor leülöm. Legalább jól kialszom magam.”

Eltelt néhány év, és ajánlott levelet hoz a posta, a Rendőrkapitányság a feladó. Vajon mit akarnak tőlem?

A levél arról tájékoztat, hogy nem fizettem ki egy apróbb szabálysértés miatt egy 10 000 Ft-os helyszíni bírságot, ezért bíróságra terelték az ügyet, a bíró 2 napnyi szabadságvesztésre ítélt, amit a Debreceni Fogdában kell leülnöm, december 2-án jönnek is előállítani engem, de kiválthatom ezt azzal, hogy befizetem a bírságot.

Először az a dühvel keveredett félelem jelent meg, amit mindig éreztem amikor viccelődtem. Aztán jött a megértést, hogy akkor ez lehetett az a bírósági ajánlott levél, amit nem tudtam átvenni, mert az USA-ban voltam egy hónapig, és csak az értesítőjével találkoztam. Áprilisban Debrecenben egy piros lámpánál állva mobiltelefonon beszéltem. Akkor büntettek meg. Gyorsan beléptem a netbankba. Hoppá! Most először fordul velem elő életemben, hogy nem fizetek be egy bírságot. Hát persze, hisz hónapok óta az “önbüntetés” lelki programjain dolgozok a Theta Healing® módszerrel. Ez azt jelenti, hogy még van egy mélyebb szint, amin lehet a Theta Healinggel® tovább dolgozni, hisz minden ami megjelenik a teremben, az üzenet értékű, mutatja mi zajlik bennem, a hitrendszereim és a tudattalan programjaim szintjén.

Miért pont akkor jött a levél, október elején, és miért nem jutott ez el hamarabb hozzám?

Amikor a levél jött nagyon fáradt voltam. Egy 5 hetes kisbabát szoptattam éjjel – nappal. Extra kimerült voltam, és a legnagyobb vágyam az volt, hogy egy nagyot alhassak.

Itt belépett a szinkronicitás törvénye is, és a “kérd és megadatik” alapelv. Azzal viccelődtem, hogy a rendőri bírságot inkább befizetés helyett leülöm, azzal a céllal, hogy alaposan kialhassam magam.

Amit a gondolataimmal teremtettem azt kaptam.

Pontosan, szóról-szóra azt.

Addig várt az Univerzum amíg minden apró részlet összeállt. Kialakult a szinkronicitás. Valamint, amin a személyiségfejlődésem terén aktívan dolgoztam, az “önbüntetés programjaim” így meg tudtak mutatkozni akkor a térben.

Minden miértünk történik. Hogy fejlődhessünk, hogy egy jobb életet tudjunk teremteni magunknak.

Mert mi teremtjük a saját valóságunkat!

Minden gondolat teremtő erővel bír.

Régen is így volt ez, ma is így van. Az Univerzum törvényei működnek.

Óriási áldás, hogy megváltoztathatjuk a saját teremtéseink végkimenetelét.

Ez megtehetjük a Theta Healing® módszerrel, a Grabovoj® módszerrel, és számos más módszerrel is.

Kislány koromban sokszor halottam a történetet, hogy az Édesanyám minden szoptatáskor azzal viccelődött velem, hogy kitesz a hóra, mert elaludtam szoptatás közben. Aztán, amikor 3 hónapos lettem tényleg meg is történt. Autóbalesetet szenvedtünk, füstölt az autó és kiszállni ugyan nem tudott, de kinyitva az ajtót engem kitett a hóra, hogy a segítségükre sietők minél hamarabb biztonságos távolságra vihessenek. Félt a robbanástól, mentette az életemet. Ezzel viccelődött, ezt teremtette és át is élte.

Tehát, vigyázz mivel viccelődsz, mert előbb vagy utóbb, így vagy úgy valóssággá válik!