Blog

Grabovoj számsorok és használatuk – ahogy én megértettem őket

Az interneten sok infó olvasható a Grabovoj számsorokról. Egy magamfajta materialista, ok-okozati összefüggésekben gondolkozó orvosnak, első körben rémisztő volt az, amiket olvasni lehet.

Nagyon szerencsés vagyok, mert a Gondviselés elvezetett, az elsők között, a Grabovoj módszer tanár képzésre, és ott kissé helyére kerültek a dolgok.

Ki Dr. Grigorij Grabovoj és mik a számsorok?

 1. Dr. Grigorij Grabovoj egy olyan tudós – 5 doktori disszertációt írt 2014-ig – aki sokkal magasabb szinten érti az univerzális törvényszerűségeket, mint egy átlag ember. Egy átlag ember számára egy azonnali gyógyulás csodának számít. Grabovoj úr meg egy egyszerű univerzális törvényekkel jellemezhető, folyamat sorozatnak tudja, mely bármikor ugyanazzal az eredménnyel megismételhető. Célja: hogy elmagyarázza nekünk ezeket a törvényszerűségeket, amiket mi még nem tudatosítottunk, azért, hogy jobb élete legyen az emberiségnek
 2. A számsorokat Grabovoj úr adta át nekünk, többszörösen kipróbáltak, működnek. Ha valaki számsort gyárt magának akkor az nem ugyanaz, mint amit ez a neves tudós összeállított tisztánlátása által. Tisztán látás = látja és érti azt amit mi még nem, tudása van.
 3. A numerológiában megszoktuk, hogy egy szám egy adott dolgot jelent. Itt nincs megadva, hogy mit jelent az 1, 2, 3,…
 4. Akkor értettem meg nagyjából, hogy mi lehet a hatásmechanizmus, amikor egy sebész orvos kolléganő, Dr. Marina Morozkina, aki közel 20 éve foglalkozik a témával, és a Grabovoj módszer világszerte elismert oktatója, átadta az oktató képzésen a következő információt. Minden szám egy PULZÁR rezgésmintázattal jellemezhető. Az 1-s szám 1 ilyen rezgésmintázatot tartalmaz, a 2-es 2 elektromágneses pulzár mintázatot jelenít meg, a 3-as hármat,… A pulzár egy csillagászati fogalom, egy különleges elektromágneses erőtér. Egy mérnök úgy magyarázta el nekem, hogy ha egy világítótorony lámpája folyamatosan világít és körbe forog, akkor az aki a távolból nézi csak egy pulzáló fényt érzékel, de valójában állandóan világít. Nos a teljesség igénye nélkül, maradva a konyhanyelvnél haladnék tovább. Tehát minden számjegy egy pontosan meghatározható rezgés mintázattal jellemezhető, vagyis a Grabovoj úr által megadott számsoroknak van egy egyedi elektromágneses rezgésmintázata. Világunkban minden rezgés. Tanultuk a fizika órákon, hogy ezek hatnak egymásra: erősítik, gyengítik, megváltoztatják, kioltják egymást. Mindenki tudja, hogy a katonák nem menetelhetnek a hidakon, nehogy azok összeomoljanak.
 5. A számsoroknak olyan az elektromágneses rezgés mintázata, hogy képes a diszharmonikus dolgokat harmonizálni, a rosszat megjavítani, a hiányosat éppé tenni,… Láttál már esőcseppeket tócsába esni? Emlékezel, hogy a csepp körül elindul egy hullámfront? Emlékszel, hogy ott ahol két ilyen koncentrikus kör mintázat összeért, ott hatottak egymásra és kialakult egy új mintázat? Így hatnak a számsorok is. Van a diszharmonikus helyzetnek is egy jellemző rezgése, az találkozik a számsoréval és a végeredmény egy harmonikus rezgésmintázat lesz.
 6. Világunkban minden rezgés. Amilyen rezgést Te kibocsájtasz a teredből, az Univerzum olyat küld vissza hozzád. Ha a pénztárcádba beteszed a megfelelő számsort, akkor beindíthatja a pénz áramlást a teredbe. Nemrég mesélte egy barátom, hogy egyik szerette kórházban van és az ágya lábaihoz odahelyezték azokat a számsorokat, amelyek átbillenthetik az állapotát jobb irányba. Az orvos fülemnek ez először bizar volt. Aztán kissé elgondolkodva megértettem, hogy egy elektromágneses erőteret húzhat fel ez a szerettük köré.
 7. Több szintje van ezen számsorokkal való munkának. Én nagyon passzívnak tartom azt, amikor csak odaírjuk valahova. Ennél sokkal hatékonyabb, ha a gondolataink által a tudatunkat dolgoztatjuk, a hangszalagok által a hallható rezgést megjelenítjük és  még vizualizálunk is, hogy a Tudatunk és a Szellemünk is részt vegyen a munkába. Én úgy gondolom, hogy érdemes koncentrációs gyakorlatokat végezni a számsorokkal, hogy minél erőteljesebb erőteret tudjunk létrehozni általuk. Ilyenkor a tudatunk és a szellemünk együtt dolgozik a kívánt eredményen.

A koncentrációt lehet nyitott és csukott szemekkel is végezni. Tartson minél tovább, lehetőleg legalább 30 másodpercig egy-egy alkalommal.

 • válasszuk ki a koncentráció célját: pl: sikeres tárgyalás, béke a családban, …
 • válasszuk ki a sok ezer Grabovoj technika közül azt amit használni szeretnénk – pl: egy számsort
 • Mondjuk ki egyesével a számokat (lehet nehéz, jelenhet meg ellenállás a testben, érzelmekben)
 • Vizualizáljuk, hogy megvalósul a cél: pl. sikeres nyertes-nyertes üzletkötés a tárgyalás után. Tartsuk ezt a koncentrációt minél tovább.
 • Rögzítsük a gondolatainkkal a pozitív végeredményt, lássuk lelki szemeink előtt vagy gondoljunk rá, hogy mindez sikeresen megvalósult. Érezzük a sikert, lássuk a sikeres együttműködést.

Hányszor kell koncentrálni a sikerért?

 • Lehet hogy egy koncentráció elég, de lehet hogy nagyon sok kell. Emlékszem egy gyógyíthatatlan beteg hölgy esetére. Elmondása szerint, az orvostudomány lemondott róla,  3 hónapon át, napi 20 órában koncentrált, mert fel akarta nevelni a gyermekét. Még ma is él. Egészséges.
 • Jó ha többen koncentrálnak ugyanarra a célra, mert a szellemi energia összeadódik, és hatványozódik a hatékonyság.  Ezért javasolt 22 órakor a MAKROMEGMENTÉS számsorával vizualizálni, hogy a Földön az élet jobb irányba változott. Az időzóna körbefut, így mindig vannak olyanok, akik teremtik a jót, mindenki számára.
 • A kollektív tudat nem gátolja a jólét vagy a kapcsolatok normalizálását, viszont a fizikai test gyógyulását jelentősen blokkolja. ÓRIÁSI HIBA VISSZAUTASÍTANI AZ AKADÉMIKUS ORVOSLÁST!!! NEM BIZTOS, HOGY VAN AZ ILLETŐNEK OLYAN SZELLEMI EREJE ÉS OLYAN TUDATOSSÁGI SZINTJE, HOGY KÉPES MEGOLDANI SZÁMSOROKKAL A PROBLÉMÁJÁT. JAVASLOM, HOGY AKI BETEG, VAGY GYANAKSZIK BETEGSÉGRE, AZ FORDULJON ORVOSHOZ ÉS MŰKÖDJÖN EGYÜTT AZZAL. GYEREKEK ÉLETÉVEL SENKI NE JÁTSSZON!!! Persze az akadémikus orvoslás mellett végezzünk koncentrációkat, a gyógyulásunkat vizualizálva. Bizonyított a vizualizálás pozitív hatása.
 • Ha Grabovoj úr által megadott számsorokat használunk, akkor azok annál hatékonyabbak, minél több ember használta már azokat sikerrel. A Kollektív Tudat megjegyzi az eredményeket.
 • Minél nagyobb a megértés, minél tudatosabb és minél gyakorlottabb valaki, annál eredményesebbek a koncentrációi.

Az ENSZ Irattárában vannak elhelyezve azok a kísérleti dokumentumok, melyek igazolják a számsorok hatékonyságát.

A számsorok hatékonysága fizikai törvényszerűségekkel leírható. Nem hit kérdése, hanem tudásszint kérdése. Általuk információs szintről irányítható, befolyásolható a fizikai valóság.

Számsorokat tartalmazó könyvek megvásárolhatók: www.vegtelenforras.hu

Vigyázat! Az interneten több számsor hibásan van fent!