Blog

Tudattalan múltbéli kötelékek gátolhatják a jelenlegi párkapcsolatod kiteljesedését

A tudatalattink az a csodálatos részünk, ami minden emlékünket elraktároz és a régi tapasztalatainkat felhasználva segít minket elkerülni a fájdalmakat.

Miközben ez az egyik legfőbb túlélési eszköztárunk, gátolhat minket a jelenben.

Minden döntésünk, eskünk, fogadalmunk stabilan meg van őrizve a memória bankunkban. Nem is gondolnánk, hogy milyen gazdagak vagyunk. Multimilliárdosak, ami az emlékeinket illeti.

Minden előző szerelem, minden megélt és plátói, energia lenyomatot hagy az energetikai rendszerünkben. Ezek a régi energetikai házasságok, eskük, döntések és fogadalmak gátolnak minket a kiteljesedésben.

Számomra megdöbbentő, hogy egy ovis kori szerelem gátolhat abban, hogy közel engedjem magamhoz a férjemet. A tudatalatti pontosan tudja, hogy 3 évesen gyűrűs menyasszony lettél, és megfogadtad az ovis társadnak, hogy ha nagy leszel akkor a felesége leszel és gyermekeitek is lesznek.

Rengeteg múltbéli elköteleződésünk, döntésünk, fogadalmunk, karmikus kötelezettségünk lehet, melyek gátolnak minket abban, hogy a mostban beteljesülhessen és kiteljesülhessen a szerelmünk.

A ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam egy 2 napos tanfolyam, mely először feloldja ezeket a múltbéli kötelezettségeket, majd segít letisztítani a szeretet fogalmát azért, hogy ne kapcsolódjon hozzá függés, kiszolgáltatottság, elnyomás… Amikor készen áll a tudat, akkor elkezdjük behívni az életbe az igaz szerelmet.

Nem csak annak ajánlom a ThetaHealing® Lélektárs tanfolyamot aki még szingli. Annak is nagyon hasznos aki párkapcsolatban él, persze csak akkor, ha szeretne valóban közelebb kerülni a párjához.

A párod lehet, hogy már készen áll az örömre, a boldogságra, a szeretetre, a minőségi szexre. Te készen állsz-e? Mered-e szeretni magad? Mered-e megengedni, hogy valóban szeretve légy? Ha igen, akkor a párod felszabadul az alól, hogy tükröt tartson Neked, és megélhetitek a harmonikus párkapcsolatot.

Tárd fel a tudattalan játszmáidat, alakítsd át őket és csinálj magadnak egy szeretetteljes valóságot!

Várlak tanfolyamaimra szeretettel!