Blog

Az én temetésemen majd kacagjatok és mókázzatok – 2. rész

Érdekes, hogy az orvosi egyetemen míg oly sokat foglalkozunk az anyaggal, a születéssel, addig a halállal szinte semmit. Oxyológia (sürgősségi orvostan), pszichológia, igazságügyi orvostan – néhány tárgy ahol szó van a halálról. Az mindenki számára köztudott, hogy a Test életjelenségei leállnak, hogy gyászreakciót élnek át az életben maradottak, jogi tennivalók is akadnak. Mivel magyarázhatók azok a furcsaságok, amikről szinte minden ember előbb vagy utóbb hall, vagy megtapasztal?

Amikor az apai nagymamám testvére meghalt, akkor az apai nagymamám szeme be volt vérezve. Egymástól távol tartózkodtak, mégis a haldokló ezzel a kérdéssel ébredt halála napján: “Mi van Anyátok szemével?”

Az Édesanyám ,minden szerette halála előtti éjszakán, nem tud aludni. Már tudja, hogy ha ilyen éjszakája van, akkor hamarosan érkezik valakinek a halálhíre.

Honnan vannak ezek a fogalmaink: Mennyország, Pokol? Tényleg csak bibliai mese lenne az egész, vagy van valóság alapja?

Hogy van az, hogy egy 2-3 éves gyerek látja a halott nagypapát, hogy van olyan helyiség ahova nem hajlandó bemenni hanem visít az ajtóban?

Hogyan lehetséges az, hogy még a szocializmusban is, amikor ugye tiltották a vallást, a rendőrök bevonták a nyomozásba az egyik Médium ismerősömet azért, hogy megtaláljanak egy eltűnt személyt? Megtalálták. Ott ahol a Médium mondta és olyan állapotban ahogy mondta.

Miért van az, hogy sok Paciensem megjelenik a gondolataimban, mintha elköszönnénk egymástól gondolati szinten, aztán kiderül, hogy azokban az órákban hunyt el, amikor ez történt bennem?

Emlékszem amikor kislány voltam a Nagybátyám elmesélte, hogy milyen volt, amikor átélte fiatal fiúként a klinikai halál állapotát. Lepörgött előtte az élete, minden érzelem kellemes és kellemetlen felnagyítva lett általa újraélve, és a legfurcsább mondata: “Amikor másnak adtam egy pofont, az olyan volt, mintha én éreztem volna az arcomon a fájdalmát.”

Később Balogh Béla Végső valóság című könyvéből, ezt a pofonos élményt megértettem, de a végső megértést Lőcsei Fanni tolmácsolásában Vallyon Imrétől kaptam meg. Arkagyij Petrov professzor úr, Dr. Grigorij Grabovoj, és Vianna Stibal a Theta Healing® módszer megalkotója tovább mélyítették a megértésemet.

Világunk következetesen törvények alapján működik.

Amikor letesszük, meggyőződésem, hogy többnyire szabad akaratunk által, a fizikai testünket, akkor életünk eszenciája egy rezgés mintázatban összegződik. Amikor lepörög életünk filmje és újra érezzük az érzelmeinket, akkor ezek átlagaként létrejön egy rezgés. A buddhizmusból ismert 7 síkos létezés modell ezernyi olyan alsíkot ír le, mely mindegyike egy rezgés mintázattal jellemezhető. A túlvilágon egyszerűen arra a rezgésmintázatú helyre pozicionálódunk be, amilyen rezgésű volt a fizikai életünk eszenciája.

Ha boldogak voltunk életünk során, akkor magas rezgésű helyre jutunk. Ha egész életünkben bűntudat által vezérelve, szégyen érzésével éltük az életünket, akkor sajnos az alsóbb síkokkal tudunk csak rezonálni.

Innen indulunk majd újra a következő földi kalandunkra, és természetesen csak olyan környezetbe tudunk megérkezni, amelynek a rezgése olyan, mint amilyen a mi rezgésünk. Van kivétel. Kivételt képeznek például a Felemelkedett Mesterek. Ők magasabb rezgésű helyről inkarnálódnak, a Földre. Jönnek segíteni.

Az alacsonyabb rezgésű helyeket hívhatjuk Pokol síkoknak, míg a magasabbak képviselik a Mennyországot.

Az  a mondat, hogy “Ahogy fent úgy lent, és ahogy lent úgy fent.” csodálatosan jellemzi, ezt az egyszerű törvényszerűségek által is megérthető körforgást.

Bizonyos vallások a mai napig vidámsággal búcsúznak a halottaiktól. Természetközeli életmódot élő népek szintén. Gyermekkoromban még átéltem néhány erdélyi falusi temetést, amikor a halott a saját lakásában volt felravatalozva. A temetésig mindig volt a koporsó mellett néhány személy, akik imádkoztak az elhunyt lelki üdvéért. Mindig volt virrasztás is: tehát éjszaka is folytatták.

Vallyon Imre tanításaiból értettem meg ennek a lényegét. Sőt a Theta Healing® módszer megértése tette fel az i-re a pontot. Az ima során meditatív állapotba kerülnek az imádkozók. Alfa vagy théta állapotba. Ha théta állapotba jutottak, akkor automatikusan nyitva tartották a Feltétel Nélküli Szeretet rezgésének a terét. Ez a tiszta szeretet energia hozzáadódott az elhunyt halálakor kialakult energia eszenciához, és magasabbra repítette őt a túlvilági hierarchiában. Tehát esetleg az Alsó Mennyország helyett a Felső Mennyországba kerülhettek.

Ezért kérem, hogy az én temetésemen majd kacagjatok és mókázzatok, mert minél szeretetteljesebb az a kis közösség, aki ott van az elhunyt körül, annál magasabbra tud a a Túlvilágon jutni az elhunyt.

Ismét Mindenszentek és Halottak Napja van. Én a szeretteimre szeretettel gondolok. Mivel az Idő Törvénye csak a fizikai síkokon érvényesül, így meggyőződésem, hogy az a szeretet amivel most én gondolok rájuk, az a szeretet hozzáadódik az eddigiekhez és segíti Őket. Thétában teszem és Feltétel Nélküli Szeretetet küldök nekik.

Igen, néha elgyengülök én is, könnyek szöknek a szemembe és fájdalmat érzek a szívcsakrám területén. Mivel nem szeretném a bánat és a fájdalom rezgését küldeni nekik, így gyorsan a Theta Healing® módszer segítségével változtatok az érzelmeimen. Lecserélem a gyász bánatát és fájdalmát, a szeretet és a belső béke érzéseire.

Aki még nem gyakorlott abban, vagy nincs technikája még a gyors érzelmi váltásra, annak azt javaslom, hogy amikor a bánat és a fájdalom kezdi őt hatalmába keríteni, akkor gyorsan váltson át a hála érzelemre. Miért hálás a szerettének? Érdemes felidézni boldog vagy humoros közös pillanatokat. Mikor és min kacagtak együtt?

Vallyon Imre a Felkészülés az Új Korra, valamint Vianna Stibal A létezés 7 síkja című könyveiben közérthetően leírják, két teljesen más modellel, hogy valójában a Test halála után élünk tovább.

Sőt, most is együtt vagyunk Lélek szinten elhunyt szeretteinkkel, mert nem hozzuk át a Lélek energiánknak csak egy kis hányadát ide a fizikai síkra. Annak aki nehezebben birkózik meg szerette elmenetelével, annak nagyon ajánlom a két könyv valamelyikét.

Nos, ha kérhetem, az én temetésemen, majd kacagj és mókázz. Járulj ezzel hozzá, hogy magasabbra juthassak a túlvilági rendszerben. Csereként azt tudom felajánlani, hogy sok-sok Feltétel Nélküli Szeretetet fogok majd Neked én is küldeni. Nem csak akkor, hanem már most is!

Feltétel Nélküli Szeretettel: dr. Francia Boglárka