Blog

Grabovoj számsorok és használatuk – ahogy én megértettem őket

Az interneten sok infó olvasható a Grabovoj számsorokról. Egy magamfajta materialista, ok-okozati összefüggésekben gondolkozó orvosnak, első körben rémisztő volt az, amiket olvasni lehet.

Nagyon szerencsés vagyok, mert a Gondviselés elvezetett, az elsők között, a Grabovoj módszer tanár képzésre, és ott kissé helyére kerültek a dolgok. Megnyugtató volt, hogy orvosoktól tanulhattam.

Ki Dr. Grigorij Grabovoj és mik a számsorok?

 1. Dr. Grigorij Grabovoj egy olyan tudós – 5 doktori disszertációt írt 2014-ig – aki sokkal magasabb szinten érti az univerzális törvényszerűségeket, mint egy átlagember. Egy átlagember számára egy azonnali gyógyulás csodának számít. Grabovoj úr meg egy egyszerű univerzális törvényekkel jellemezhető, folyamat-sorozatnak tudja, mely bármikor ugyanazzal az eredménnyel megismételhető. Célja: hogy elmagyarázza nekünk ezeket a törvényszerűségeket, amiket mi még nem tudatosítottunk, azért, hogy jobb élete legyen az emberiségnek
 2. A számsorokat Grabovoj úr adta át nekünk. Többszörösen kipróbáltak, működnek. Ha valaki számsort gyárt magának akkor az nem ugyanaz, mint amit ez a neves tudós összeállított tisztánlátása által. Tisztánlátás = látja és érti azt amit mi még nem. Magasabb szintű tudása van.
 3. A numerológiában megszoktuk, hogy egy szám egy adott dolgot jelent. Itt nincs megadva, hogy mit jelent az 1, 2, 3,…
 4. Akkor értettem meg nagyjából, hogy mi lehet a hatásmechanizmus, amikor egy sebész orvos kolléganő, Dr. Marina Morozkina, aki közel 20 éve foglalkozik a témával, és a Grabovoj módszer világszerte elismert oktatója, átadta az oktató képzésen a következő információt. Minden szám egy PULZÁR rezgésmintázattal jellemezhető. Az 1-s szám 1 ilyen rezgésmintázatot tartalmaz, a 2-es 2 elektromágneses pulzár mintázatot jelenít meg, a 3-as hármat,… A pulzár egy csillagászati fogalom, egy különleges elektromágneses erőtér. Egy mérnök úgy magyarázta el nekem, hogy ha egy világítótorony lámpája folyamatosan világít és körbe forog, akkor az aki a távolból nézi csak egy pulzáló fényt érzékel, de valójában állandóan világít. Nos a teljesség igénye nélkül, maradva a konyhanyelvnél haladnék tovább. Tehát minden számjegy egy pontosan meghatározható rezgés mintázattal jellemezhető, vagyis a Grabovoj úr által megadott számsoroknak van egy egyedi elektromágneses rezgésmintázata. Világunkban minden rezgés. Tanultuk a fizika órákon, hogy ezek hatnak egymásra: erősítik, gyengítik, megváltoztatják, kioltják egymást. Mindenki tudja, hogy a katonák nem menetelhetnek a hidakon, nehogy azok összeomoljanak.
 5. A számsoroknak olyan az elektromágneses rezgés mintázata, hogy képes a diszharmonikus dolgokat harmonizálni, a rosszat megjavítani, a hiányosat éppé tenni,… Láttál már esőcseppeket tócsába esni? Emlékszel, hogy a csepp körül elindul egy hullámfront? Emlékszel, hogy ott ahol két ilyen koncentrikus kör mintázat összeért, ott hatottak egymásra és kialakult egy új mintázat? Így hatnak a számsorok is. Van a diszharmonikus helyzetnek is egy jellemző rezgése, az találkozik a számsoréval és a végeredmény egy harmonikus rezgésmintázat lesz.
 6. Világunkban minden rezgés. Amilyen rezgést Te kibocsájtasz a teredből, az Univerzum olyat küld vissza hozzád. Ha a pénztárcádba beteszed a megfelelő számsort, akkor beindíthatja a pénz áramlást a teredbe. Nemrég mesélte egy barátom, hogy egyik szerette kórházban van és az ágya lábaihoz odahelyezték azokat a számsorokat, amelyek átbillenthetik az állapotát jobb irányba. Az orvos fülemnek ez először bizarr volt. Aztán kissé elgondolkodva megértettem, hogy egy elektromágneses erőteret húzhat fel ez a szerettük köré.
 7. Több szintje van ezen számsorokkal való munkának. Én nagyon passzívnak tartom azt, amikor csak odaírjuk valahova. Ennél sokkal hatékonyabb, ha a gondolataink által a tudatunkat dolgoztatjuk, a hangszalagok által a hallható rezgést megjelenítjük és  még vizualizálunk is, hogy a Tudatunk és a Szellemünk is részt vegyen a munkába. Én úgy gondolom, hogy érdemes koncentrációs gyakorlatokat végezni a számsorokkal, hogy minél erőteljesebb erőteret tudjunk létrehozni általuk. Ilyenkor a tudatunk és a szellemünk együtt dolgozik a kívánt eredményen.

A koncentrációt lehet nyitott és csukott szemekkel is végezni. Tartson minél tovább, lehetőleg legalább 30 másodpercig egy-egy alkalommal.

 • válasszuk ki a koncentráció célját: pl: sikeres tárgyalás, béke a családban, …
 • válasszuk ki a sok ezer Grabovoj technika közül azt amit használni szeretnénk – pl: egy számsort
 • Mondjuk ki egyesével a számokat (lehet nehéz, jelenhet meg ellenállás a testben, érzelmekben)
 • Vizualizáljuk, hogy megvalósul a cél: pl. sikeres nyertes-nyertes üzletkötés a tárgyalás után. Tartsuk ezt a koncentrációt minél tovább.
 • Rögzítsük a gondolatainkkal a pozitív végeredményt, lássuk lelki szemeink előtt vagy gondoljunk rá, hogy mindez sikeresen megvalósult. Érezzük a sikert, lássuk a sikeres együttműködést.

Hányszor kell koncentrálni a sikerért?

 • Lehet hogy egy koncentráció elég, de lehet hogy nagyon sok kell. Emlékszem egy gyógyíthatatlan beteg hölgy esetére. Elmondása szerint, az orvostudomány lemondott róla,  3 hónapon át, napi 20 órában koncentrált, mert fel akarta nevelni a gyermekét. Még ma is él. Egészséges.
 • Jó ha többen koncentrálnak ugyanarra a célra, mert a szellemi energia összeadódik, és hatványozódik a hatékonyság.  Ezért javasolt 22 órakor a MAKROMEGMENTÉS számsorával vizualizálni, hogy a Földön az élet jobb irányba változott. Az időzóna körbefut, így mindig vannak olyanok, akik teremtik a jót, mindenki számára.
 • A kollektív tudat nem gátolja a jólét vagy a kapcsolatok normalizálását, viszont a fizikai test gyógyulását jelentősen blokkolja. ÓRIÁSI HIBA VISSZAUTASÍTANI AZ AKADÉMIKUS ORVOSLÁST!!! NEM BIZTOS, HOGY VAN AZ ILLETŐNEK OLYAN SZELLEMI EREJE ÉS OLYAN TUDATOSSÁGI SZINTJE, HOGY KÉPES MEGOLDANI SZÁMSOROKKAL A PROBLÉMÁJÁT. JAVASLOM, HOGY AKI BETEG, VAGY GYANAKSZIK BETEGSÉGRE, AZ FORDULJON ORVOSHOZ ÉS MŰKÖDJÖN EGYÜTT AZZAL. GYEREKEK ÉLETÉVEL SENKI NE JÁTSSZON!!! Persze az akadémikus orvoslás mellett végezzünk koncentrációkat, a gyógyulásunkat vizualizálva. Bizonyított a vizualizálás pozitív hatása.
 • Ha Grabovoj úr által megadott számsorokat használunk, akkor azok annál hatékonyabbak, minél több ember használta már azokat sikerrel. A Kollektív Tudat megjegyzi az eredményeket.
 • Minél nagyobb a megértés, minél tudatosabb és minél gyakorlottabb valaki, annál eredményesebbek a koncentrációi.

Az ENSZ Irattárában vannak elhelyezve azok a kísérleti dokumentumok, melyek igazolják a számsorok hatékonyságát.

A számsorok hatékonysága fizikai törvényszerűségekkel leírható. Nem hit kérdése, hanem tudásszint kérdése. Általuk információs szintről irányítható, befolyásolható a fizikai valóság.

Számsorokat tartalmazó könyvek megvásárolhatók: www.vegtelenforras.hu

Vigyázat! Az interneten több számsor hibásan van fent!