Blog

PRK-1U koncentráció fejlesztő eszköz

Grigorij Grabovoj ötszörös PhD tudós egyik találmánya a PRK-1U tudat koncentráció fejlesztő készülék.

Hivatalos adatokat Grigorij Grabovoj hivatalos oldalán lehet olvasni a működéséről:

Home: PRK-1U (grigori-grabovoi.world)

2015 óta vagyok a módszer hivatalos oktatója. Az eszköz licence jogainak vásárlásában szívesen segítek, amennyiben komoly vásárlási szándéka van, és szeretné, hogy én tanítsam be a készülék használatára. Kérem forduljon hozzám bizalommal!

Saját tapasztalatom az eszközről:

2018 óta van „saját” PRK-1U koncentráció fejlesztő eszközöm.

Ezt megelőzően az első magyarországi gép 1/8 részű használója voltam. 

Sok éves tapasztalatom van az online és a fizikai gép felhasználásáról is. Személyesen Dr. Grigorij Grabovojjal végezhettem az első irányítást, Ő kalibrált rá mindőnket az első készülékre.

A gép információs szinten segít összekapcsolódni az örökkévalóság mátrixával.

Az a tapasztalatom, hogy amikor a gép lencséire irányítom a gondolatomat, akkor a tisztánlátás, az irányítói tisztánlátás, illetve a harmonikus módon való teremtés képessége nő. 

Például ráirányítom a kis lencsére, hogy „Időben odaérek A pontból B pontba, harmonikusan.”, akkor az intuícióm aktívabb, például eszembe jut, hogy elviszem az autót szervízbe, vagy látom ahogy eső lesz és az esernyő megvéd attól, hogy megázzak. 

Mindig a harmonikus megoldás irányába mozdulnak el a gondolataim.

Például, ha arra irányítok, hogy harmonizálódjon a kapcsolatom egy szerettemmel, akkor gyakran rájövök arra, hogy mi a megoldandó konfliktus, hogy mit kell a gyakorlatban tenni azért, hogy az a probléma megoldódjon.

Szinte mindig kapok ötleteket a koncentráció alatt arra, hogy hogyan oldjak meg egy feladatot.

Ez a gép nem csodaszer, nem oldja meg helyettünk a feladatainkat, de abban segíthet, hogy a lehető legharmonikusabb megoldásokat tudjuk meglátni. Harmonikusan elérni a céljainkat azt jelenti, hogy mindenki számára nyertes-nyertes módon, az örök életet és a harmonikus örök fejlődést biztosítsuk önmagunknak és mindenkinek.

Talán a legeslegfontosabb a folyamatos harmonikus fejlődés. Minél fejlettebb a tudat, annál harmonikusabb az egyén élete.

Dolgunk a tudatunkat fejleszteni. 

Ez a koncentráció fejlesztő gép, segíti a tudat evolúcióját. Nem nélkülözhetetlen a fejlődéshez, de aki jól használja, annál  gyorsabb lehet a tudat evolúciós folyamata.

Jogi nyilatkozat

A PRK-1U készülék nem orvosi készülék, annak használata semmilyen módon nem korlátozza a jogát arra, hogy orvosi kezelés céljából működési engedéllyel rendelkező orvosokhoz, kórházakhoz és más közegészségügyi intézményekhez forduljon.

Nem ígérek és nem garantálok semmilyen eredményt a Grigorij Grabovoj tanításáról szóló oktatási program egyik elemével sem.  Nem biztatok senkit arra, hogy betegség vagy rossz közérzet esetén ne forduljon orvoshoz. Nem biztatok senkit arra, hogy megtagadja vagy visszautasítsa az akadémikus orvoslást!

Kérem betegség, vagy rosszullét esetén forduljon orvoshoz és működjön együtt azzal!

A felhasználó tudomásul veszi, hogy sem a licenszvevő sem a licensz átadó nem garantál semmilyen eredményt a PRK-1U készülék használata során.

A PRK-1U tudati koncentrációt fejlesztő eszköz nem orvosi, nem gyógyító készülék. Ezért ennek alkalmazása az Ön szabad akaratából, egyéni fejlődése céljából történik.  Az elért eredményeiért a Francia-Med Bt és dr. Francia Boglárka Gizella, azaz a honlap üzemeltetője, semmilyen felelősséget nem vállal. Nem garantál semmilyen eredményt, és senkit nem korlátoz az orvoshoz fordulásában.