Blog

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 3. rész

Az első részben a fizikai univerzum teremtődésének az egyszerűsített modelljét mutattam be.

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 1. rész

A második részben ezt kiegészítettem a Kollektív Tudat hatásainak az ismertetésével.

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 2. rész

Most arról fogok írni, hogy mi segíti és mi gátolja a gyógyulást.

Ismét szeretném tudatosítani, hogy az egyén gyógyítja meg önmagát.  Minden és mindenki , aki részt vesz ebben a sikeres folyamatban, csakis segítő.

Az ember: Test, Tudat, Szellem, és Lélek négyes egysége.

A Lélek tartalmazza az egészség információját. A Lélek mindig egészséges. A társadalmunknak csak egy fogalmi pontatlansága az, hogy a Lelket betegnek gondoljuk. A Lélek folyamatosan küldi az információs szintről az anyagi sík irányába az egészség információját.

A Szellem mozgatja az anyagot és az információt is. A szándék energia, az akaraterő, a dolgok véghezvitelének a képessége a Szellemünk működésének a megnyilvánulása.

A Tudat egy átalakító rendszer. A tudatalatti a Tudatnak az a része, ami olyan rejtett gondolati mintákat tartalmaz, ami sajnos gátolhatja a Lélekből jövő egészség információjának a fizikai Testben történő megnyilvánulását. A Tudat az a részünk, amivel a döntéseket hozzuk. A Tudat minden másodpercben 1017 alkalommal dönt arról, hogy átengedi-e a fizikai szintre a Lélekből jövő és a Szellem által szállított információt.

Mi segíti a gyógyulást?

 • Hinni kell, hogy lehetséges számára a gyógyulás. Egyesek hite erős, másoké sajnos kisebb.
 • A megértés segíti a kvantumfolyamat elfogadását, befogadását. A Tudat rendelkezik egy térrel, aminek a „megértés tere” a neve. Logikai összefüggések, ok-okozati folyamatok megértődnek, ha az információ a „megértés tere” által feldolgozásra kerül. Tanulással növelhető ez a működés.
 • A Tudatnak hoznia kell egy döntést és el kell köteleződnie a gyógyulás mellett. Ennek a döntésnek megrendíthetetlennek kell lenni. Nincs más alternatíva! Nincs B, C, D… verzió a jövőre nézve, csak és kizárólag az A verzió, csak és kizárólag az egészség!
 • A Szellem ereje akaraterő és megrendíthetetlen szándék formájában kell jelen legyen. Sokszor talán éveken át, számtalan alkalommal eldönti a Tudatával egy kövér ember, hogy visszaállítja a normális testsúlyát. A folyamat csak azon a napon indul el, amikor a Szellem csatlakozik a Tudat döntéséhez szándék energia formájában. Ilyenkor az akaraterő óriási és sikeres az életmódváltás.
 • Meg kell emelni a gondolataink és érzelmeink rezgését és a bőség teréből szüntelenül teremteni kell az egészséget. A szüntelenül szót arra értem, hogy ismerjük fel azonnal, amikor ellen-teremtünk, és korrigáljuk azt.

Érdemes tanulmányozni az érzelmeinkhez kapcsolódó rezgéseket, és kerülni a szégyen, bűntudat, neheztelés,  fásultság, bánat, félelem, vágyakozás, harag, büszkeség, bátorság érzelmeket. Bővebben erről itt olvashatsz: A rezgés törvénye

 • A gyors gyógyuláshoz nélkülözhetetlen a harmonikus külső környezet: család, munkahely,….

Mi gátolja a gyógyulást?

 • HIT hiánya
 • Fejletlen tudat: amikor hiányzik a tudás, a megértés illetve önkorlátozó hiedelmek jelenléte. Például egy olyan gondolat, hogy „A Mennyországban boldogabb az élet, a földi élet szenvedés.” óhatatlanul rejtett halál vággyal párosul.
 • Amikor gyenge Szellemmel rendelkezik az egyén, akkor hiányzik a szándék, az akaraterő, a cselekvési képesség.
 • Minden betegségnek vannak rejtett, a Tudat tudatalatti részében lévő előnyei. Ezeket betegségelőnyöknek hívjuk. Elsődleges, másodlagos és harmadlagos betegségelőnyökről olvashatsz az alábbi cikkben: Ha megfejted a betegség előnyeit közelebb kerülhetsz a megoldáshoz

Amikor megkérdezem a betegeimet, hogy hogyan szolgálja őket a betegség, akkor rendszerint felháborodnak és visszautasítják a kérdést. Nos, a tudatalatti sok-sok hiedelmet, gondolatot tartalmaz. Ezek bonyolult módon összekapaszkodva támogatják egymást. Minket szolgálnak, védenek minket sok esetben.  Máskor sajnos gátolnak minket tudattalanul a gyógyulásban. Sokszor 20-25 betegségelőnyre is fény derül egy gyógyulás során.

 • A negatív gondolatok és érzelmek negatívan befolyásolják a test gyógyulási képességét.

Dr. Arkagyij Petrov professzor úr egy sürgős műtétre került be a kórházba. Miközben várakozott a műtétre megértése lett egy dologgal kapcsolatban és elkezdte leírni a gondolatait. Annyira lelkes lett, hogy csak írt és írt, és eszébe se jutott, hogy ő egy kórházban van egy műtétre várva. Az orvosok csodálkozva nézték: labor értékei alapján nem értették, hogy miért fájdalommentes és miért vidám. Vártak a beavatkozással, mert a diagnosztizált paraméterek és a beteg állapota egymásnak ellentmondtak. A professzor csak lelkesen írt és írt és mire elkészült egy könyve egészségesen távozott a kórházból. Később egy természetgyógyásszal összefogva visszanövesztette a korábban kioperált epehólyagját. Később többször gyógyult meg daganatos betegségből.

Painting a Meadow and Rainbow

Ma világszerte tanítja, hogy aki gyógyulni akar, az kezdjen el egy teremtő, alkotó tevékenységet. Egy olyat, amitől annyira lelkes lesz, hogy alig várja, hogy újra reggel legyen, hogy újra folytathassa. Egy olyat amitől boldog és egységben érzi magát. Mindegy, hogy mi ez az alkotó tevékenység, a lényeg, hogy annyira lelkesedjen érte és tőle az illető, hogy a gondolatait szinte 100%-ban ez a tevékenység kösse le. Ezek az alkotó gondolatok kiszorítják a betegség gondolatát, a félelmeket. Ha valamire nem gondolunk, azt nem teremtjük! Mindegy hogy mi ez az alkotó tevékenység: készíthet az illető akár csiga tésztát, írhat könyvet vagy felújíthatja a lakását. A lényeg, hogy teremtsen, boldogan, lelkesen. Ilyenkor a teremtő energia rezgése kiszorítja az illető teréből a betegség rezgését, és a szervek ebben a magas rezgésű alkotó rezgésben gyógyulnak, megújulnak.

A következő írásban arról írok majd, hogy mit tanít Grabovoj professzor úr a beteg állapot javulásokról és  a rosszabbodásokról.

Tisztelettel: dr. Francia Boglárka