Blog

Azonnali változást eredményező Theta Healing® konzultáció

Ami most írásra késztet, az az, hogy ismét átéltem több azonnali változást. Ezzel az érzéssel nem lehet betelni!

Eddig 17 Theta Healing® tanfolyamon vagyok túl, ebből 7-et végeztem Vianna Stibal, a módszer megalkotója, által szolgáltatva. Másfél éve tanítom a módszert. Nem tudom pontosan, hogy hány un. ásáson vagyok túl ez idő alatt, de mindenképpen több százra tehető a számuk.

Az ásás az a folyamat, amikor théta tudatállapotban megnézzük, hogy a tudatalattiban milyen viselkedés és érzelmi minták támogatják vagy okozzák azt az életeseményt amit a jelenünkben tapasztalunk. Hogy ezt pontosabban érthető legyen érdemes elgondolkozni C. G. Jung, a híres pszichológus mondatán:

Mindaddig míg a Tudattalan nem válik Tudatossá, addig a Tudattalan fogja irányítani az életed, és Te SORSNAK fogod hívni.

Most érkeztem Svájcból, ismét Viannától tanultam. Megismételtem a Theta Healing® Ritmus tanfolyamot, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy ő hogy tanítja. Elvégeztem a Theta Healing® Ritmus tanári tanfolyamot, a Theta Healing® Áss mélyebbre – Dig Deeper tanári tanfolyamot, és bár még évekig van jogosultságom Theta Healing® Teremtés és Bőség tanárkodni, mégis megszereztem újra a képesítést, mert világpremierként most először Vianna Stibal képezte a tanárokat.

Most 6 napig tanultam Viannától. Óriási megtiszteltetés a terében lenni, és hamarosan jön a folytatás! 1 hónapig fogok még idén személyesen tőle tanulni.

Svájcban ismét többször megtapasztaltam, hogy egy ásás azonnali változást tud hozni a fizikai valóságunkban. Sokszor apróságok ezek, de mégis imádnivalóak.

Például: évek óta nem kommunikálsz valakivel, mert megromlott a viszonyotok, éppen ezzel dolgozol, majd mire befejezed azt látod, hogy telefonon hívott, … visszahívod és minden elsimult, nyoma sincs a sok éves mosolyszünetnek. Jó érzés lehet ugye ha ez például az apukád, vagy a gyermeked?

Az a tapasztalatom, hogy a tanfolyamok ebből a szempontból nagyon erőteljes hatással bírnak. Most Svájcban is erősödött ez a tapasztalásom.

Íme a saját legfrissebb élményem.

A Teremtés és Bőség tanári tanfolyamon hitmunkát végzett rajtam egyik tanár társam. Kicseréltük néhány tudatalatti mintát. Olyanokat mint: “Veszélyes kilátszani a tömegből.” arra, hogy “Biztonságos látszani.” és azt, hogy “Mindig nekem kell alkalmazkodni.” arra, hogy “Tudom milyen érzés, hogy hozzám alkalmazkodnak.”, “Lehetséges, hogy hozzám alkalmazkodjanak.”, “Biztonságos, hogy hozzám alkalmazkodjanak.”, “Örömteli, boldog dolog számomra, ha hozzám alkalmazkodnak.”

És az érdekesség ezután jött.

Akkor már 5,5 napja voltunk Viannával, még 2 óra és vége a tanfolyam sorozatnak. A kezdetek óta próbáltak egy személyes konzultációra bejuttatni hozzá, sikertelenül. Ezeken a tanfolyamokon rend van. Oda lehet menni hozzá könyvet dedikáltatni, fényképezkedni, de 1-2 embernek van csak szerencséje, mert a segítői “kimentik” a rajongók közül és elvonul pihenni. Feladtam, hogy beszélhessek vele, pedig 5,5 napon át alkalmazkodtam a konzultáció lehetőségéhez.

Éppen ott sétált közöttünk a Mester, már egy órája, minden diák szépen dolgozott, párosával végeztük a hitmunkát. Mi készen voltunk a munkával, a morfogenetikus mezőmben kvantum szinten már az új programok voltak jelen. Majd, Vianna még az ebéd idő bejelentése előtt, angolosan távozott a teremből az asszisztense által kikísérve. A legrövidebb utat választotta az ajtó irányába, így két széksor között jött el. Pont előttem. Én mosolyogva ránéztem, ő megállt, a tolmács Szilágyi Adriána odaugrott, Vianna megfogta a kezem és megtörtént az a személyes konzultáció amire már 6. napja vágyakoztam. A párbeszédből egyértelmű volt, hogy nem tudta, hogy szeretnék vele beszélni. Spontán szerveződött ez a valóság. Minden kérdésemre választ kaptam. Érdekes volt, hogy azokra is, amik bennem zakatoltak, de nem volt módom megkérdezni őket.

És amint megtörtént rögtön jött a felismerés: hisz éppen most írtuk át a tudattalan programjaimat, miszerint biztonságos észrevehetőnek lenni a tömegben, és lehetséges, hogy mások alkalmazkodjanak hozzám.

A hab a tortán, hogy az egyik tanár társam lefényképezte a folyamatot. Hisz megtanítottuk a tudatalattimnak, hogy boldogságot eredményez, ha alkalmazkodnak hozzám! Juhééééé!

Köszönöm szépen Szilágyi Adriána a segítségedet!

Személyiségi jogok tiszteletben tartása miatt a többi hasonló tapasztalást sajnos nem írhatom, le, pedig nagyon szeretném.

A Theta Healing® mint életfilozófia egy nagyon hatékony módszer. Hogy placebo vagy sem a hatás – oly mindegy, hisz gyors, egyszerű, mellékhatásoktól mentes, önsegítő vizualizációs játék az egész.

Tarts velem, és sajátítsd el Te is a théta agyhullám csodáját!

Bővebben a módszerről itt >>