Theta Healing®

Te és a belső köröd tanfolyam

A tanfolyamnak két fő tanítása van. Megtanítja a gyermeki, a felnőtt és a bölcs elme állapot jellemzőit. Felsorolás szinten átadja ez a képzés, hogy milyen érzéseket érdemes „meggyógyítani” a múltunkban, ahhoz, hogy egy magasabb szintre lépjünk. Például addig amíg nincs meggyógyítva a biztonság vagy a bizalom, amíg ezeket nem tanulta meg az egyén, addig nem fog tudni a felelősséget vállaló felnőtti létbe tovább haladni. Lehetnek 100 évesen is akár gyermeki létállapotban az emberek. A továbblépés záloga, hogy néhány dolgot meg kell fejlődni.

A tanfolyam második része egy koncentrikus kör modellel rámutat arra, hogy hova helyezed magad körül az embereket. Megtanít arra is, hogy hogyan alakíts ki magad körül egy olyan elfogadó és támogató teret, ahol érdemes élni, dolgozni, szeretni, létezni.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Te és a belső köröd tanfolyami tapasztalatom

A belső köröm, a második és a harmadik köröm szellemi szintű átrendezése magasabb szintre emelte az életemet. Szinte felfoghatatlan, hogy nagynak tűnő ember-ember közötti problémák ezzel a technikával atraumatikusan, konfrontáció mentesen, mégis felelősséget vállalva, egy nyertes-nyertes megoldás felé terelhetők. Elfogult vagyok ezzel a technikával is, mert sok kliensemnek hozott az életébe jót.

Közelgő események

Theta Healing® Te és a belső köröd tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...