Theta Healing®

Game of life tanfolyam

Ez a kedvenc tanfolyamom, mert többször hozott nagy, pozitív változást a résztvevők életében. Elfogultan tudok csak róla írni. A tanfolyamot egy japán üzletember, hozta létre.

Hirojuki Mijazaki, japánban született, majd a New York Wall Street, sikeres üzletembereként egy olyan csapatot vezetett, akik cégeket tettek még eredményesebbé. Magasság fóbiájára keresett megoldást, mert gondot okozott neki magas irodaházakban tárgyalni és dolgozni, így jutott el a Theta Healing® Alaptanfolyamra. A tanfolyam hatására a tériszonya azonnal megszűnt, melyet le is tesztelt egy ejtőernyős tandem ugrással. Ezt követően a Theta Healing® technikát spontán elkezdte használni a beosztottaival, a barátaival való beszélgetések során és azt tapasztalta, hogy eredményesebbek, sikeresebbek és kiegyensúlyozottabbak lettek azok akiknek theta coachingot nyújtott. Nőttek az üzletemberek statisztikái.

Hyro benyújtotta Vianna Stibalnak a tanfolyamot, amit a THinK befogadott, miután bevétel duplázást, majd triplázást hozott az, amikor Vianna és a Férje elvégezték a tanfolyamot.

A tanfolyam valójában egy 7 lépcsős algoritmus, ami kivezet abból, hogy utas legyél az életedbe, oda, hogy aktívan vezesd, befolyásold a céljaid elérését. Oldjuk a gyermekkori, az iskoláskori, a munkával kapcsolatos traumákat, fogadalmakat és elköteleződéseket. Mindezt a cél nézőpontjából.

A tanfolyamon intuitívan leolvassuk egymásnak azt, hogy mi az életfeladat, mik az isteni időzítések, miért születtünk erre  az életre. Megismerkedünk a komfort zónával is egy mélyebb szinten.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap és Haladó és Áss Mélyebbre tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Game of Life tanfolyami tapasztalatom

A Komfort Zóna gyakorlat meglepő volt számomra. A tudatalattim nem engedte meg, hogy több legyen a bevételem, bármennyi helyről jött is bevétel. Oldottuk. A következő hónapban 3x több volt a bevételem. Meggyőző volt nagyon ez a számokban mérhető, gyors változás.

Megdöbbentő volt, hogy olyan célokért dolgozik a tudatalattim, melyek a gyermekkorom elfeledett dolgai voltak. Nagyon felszabadító volt elengedni ezeket a kötelezettségeket.

Közelgő események

Theta Healing® Game of life tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...