Theta Healing®

Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Mindannyian genetikailag több nép és nemzet eredői vagyunk. Mindez DNS vizsgálattal igazolható.

Néha a bennünk lévő genetikai állomány részek egymás ellenségei. Például lehet valakiben egy kis német és egy kis zsidó származású DNS, annak ellenére, hogy most úgy él, hogy egyik néphez sincs semmi köze. Ilyenkor egy megmagyarázhatatlan belső feszültség, belső nyugtalanság lehet az uralkodó érzés, amivel az illető él. A történelemből érthető, hogy miért.

Sokszor azért nem tudunk harmonikusan együttműködni embertársainkkal, mert a DNS emlékszik arra, hogy az a nép, nemzet vagy vallás ahova ő tartozik, az a mi hovatartozásunk szerint az ellenségünk. Az őseink ellenségei az Ő ősei. Ez tudatos szinten nem realizálódik. Tudattalan szinten viszont azt hozza, hogy nem harmonikus az együttműködés, rossz érzéseink vannak a másikkal szemben, vagy érthetetlen módon a másik ellenségesen bánik velünk. Ez a tanfolyam egy rendkívüli anyag arra, hogy ezeket a történelmi és DNS szinten lévő rejtett ellentéteket kisimítsuk. Az eredmény, hogy minden néppel, nemzettel, vallással, szakmával, minden típusú fizikai megjelenéssel ( úgy mint magas, alacsony, szőke, barna, göndör,….) képesek leszünk harmonikusan együttműködni.

Nagyon fontos lenne, hogy ezt az önmunkát elvégezzék azok az emberek, akik emberekkel foglalkoznak!

Előfeltétel: Theta Healing® Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyami tapasztalatom

Nagyon meglepett, hogy több nép és nemzet tudatossága van bennem. Az is, hogy ezek egymás ellenségei. Később DNS vizsgálattal igazolta a tanfolyami tapasztalataimat.

A nagyszülői  és a szülői szinten római katolikus és református családok keveredtek. Mivel szépen viselkedtek egymás vallása iránt, így meglepett, hogy tudattalan szinten több olyan hiedelmet találtam, ami az anyai és az apai oldal kibékítésére szorult.

A tanfolyam belső békét és nyugalmat hozott számomra.

Közelgő események

Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...