Theta Healing®

DNS3 tanfolyam

Ez a tanfolyam a lehetetlennel dolgozik.

Az ember csodálatos képességekkel rendelkezik, olyanokkal melyekről nem is sejti, hogy már ott vannak benne. Ez a tanfolyam elkezdi ébreszteni ezen képességeket. Dolgozik a szerves és a szervetlen anyaggal, a természeti szellemekkel, az időjárással, a telekinézissel, fejleszti az intuitív képességeket. Megtanít egy különleges energetikai gyakorlatot.

Új perspektívát nyit a létezésben.

Előfeltétel nincs: Theta Healing® Alap, Haladó, Dig Deeper és Intuitív Anatómia tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® DNS3 tanfolyami tapasztalatom

Mindig is úgy gondoltam, hogy értem a ThetaHealing® lényegét. Ez a tanfolyam, mind konzulensi mind pedig tanári szinten új perspektívát nyitott. Ezeken értettem meg igazán milyen nagyszerű is az, amit Vianna Stibal ideadott nekünk. A tanári tanfolyam egyértelműen átemelt egy magasabb univerzumba. Nincsenek szavak a hálám kifejezésére. Nem tudom mindig megtartani azt az állapotot, amit megtanultam, de bármikor könnyedén vissza tudom emelni önmagamat egy olyan rezgésbe, ahol a béke, a szeretet, a harmónia és az egység érzések az uralkodóak.

Közelgő események

Theta Healing® DNS3 tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...