Theta Healing®

Intuíció építés tanfolyam

Korábban ez a tanfolyam a Szivárványgyermek nevet viselte.

Vianna azért hozta létre ezt a tanfolyamot, mert azt vette észre, hogy a szülők és a pedagógusok nem értik korunk magas rezgésű gyermekeit. A 70-es évektől születnek egyre nagyobb számban olyan gyermekek akiknek az aurája más színű mint a nagy átlagnak. Először az indigó gyermekek érkeztek, azzal a céllal, hogy minden olyan rendszert lebontsanak a lázadásukkal, ami nem szeretet alapú. Később érkeztek a szivárvány, a gyémánt, az arany aurájú gyermekek. Ők szeretet alapú nyertes-nyertes elv mentém működő rendszerek felépítésére hivatottak

Ezek a fiatalok sokkal érzékenyebbek, mint azok a felnőttek akik segítik őket. Úgy lehet ezt elképzelni, több csatornán érzékelnek mint a felnőttek, érzik egymás érzéseit, sokszor látják mások szándékát és gondolatait.

A tanfolyam a felnőtteknek segít megérteni ezeket a gyermekeket. A gyermekeknek fontos tudni, hogy mi a saját érzésük és mi az ami nem az övék. Fontos megtanulniuk különbséget tenni a saját és a kívülről megérzett nem saját között.

A tanfolyam 3 korosztálynak is megtartható: felnőtteknek, kamaszoknak és gyermekeknek.

A gyermekek rajzolnak, színeznek, játszanak. A kamaszok már az érzelmi és gondolati transzformációt is megtanulják.

Előfeltétel: szülői beleegyező nyilatkozat 18 év alatt. Személyes kérésem, hogy pszichiáterek által gyógyszerezett és kezelt gyermek csak akkor jöjjön, ha az orvosa ezt ajánlja.

Saját Theta Healing® Szivárványgyermek tanfolyami tapasztalatom

Jó volt játszani: sámándobolni, indián beszélő botot készíteni gyöngyökből, tollakból, szőrméből. Jó volt gondolattal propellert mozgatni, jó volt az erő állatommal megismerkedni.

Ezen a tanfolyamon lettem nemzetközi szintű Theta Healing® Mester Tanár

Közelgő események

Theta Healing® Intuíció építés tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...