Theta Healing®

Te és a Partnered tanfolyam

A tanfolyam zseniálisan rámutat arra, hogy egy harmonikusan működő párkapcsolat milyen a gyakorlatban. Az otthonodban lévő szokások, tárgyak elárulják azt, hogy milyen aktuális egyensúlyi helyzetben, milyen dominancia rendszerben éltek. Finoman terel, a leggyakoribb hiedelmeket feloldva egy nyertes-nyertes, szeretetteljesebb egyensúly felé. Azt is meg tudja mutatni miért nem engedi meg valaki magának a párkapcsolat teljességét.

Ahhoz, hogy az életünk többi területén eredményesen tudjunk működni, fontos, hogy a magánéletünk a lehető legharmonikusabb legyen. A tanfolyam megtanít az otthonodban lévő tárgyak, területek felhangolására, energetikai tisztítására.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Te és a Partnered tanfolyami tapasztalatom

Ráláttam az otthonom tárgyait átnézve a Párom és a köztem lévő egyensúlytalanságra. Oldottuk azokat a tudattalan blokkokat, amik miatt ez az egyensúly volt a legjobb, és ki tudtunk ezután alakítani egy egyenrangúbb új egyensúlyt. Ismét lenyűgözött, hogy Vianna Stibal, a Theta Healing® technika által milyen egyszerűt és nagyszerűt adott át nekünk embereknek!

Közelgő események

Theta Healing® Te és a Partnered tanfolyam 

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...