Theta Healing®

A létezések síkjai tanfolyam

Ez a tanfolyam egy csodás utazás a létezés síkjaira. Már az Alap és a Haladó Theta Healing® tanfolyamok is betekintést adta a síkokba, ez a tanfolyam elmélyíti azt.

Kristályok, növények, tündérek, manók, természeti szellemek, elementálok, állatok, elhunytak szelleme, angyalok, lélekcsaládok, törvények  – csak néhány azon szintek közül akikkel kommunikálhatunk. Ez a tanfolyam megtanít biztonságosan kommunikálni a létezés síkjaival.

A tanfolyam további különlegessége, hogy tanítást ad erényekről és a törvényekről. Komoly listát ad át Vianna arról, hogy milyen erény milyen törvény működését segíti, illetve milyen erények blokkolják az adott törvények működését.

Ez a módszer a kozmikus szintről való együttműködést tanítja: biztonságosan, szeretetben, nyertes-nyertes és teremtői módon.

Előfeltétel:

  • Theta Healing® Alap, Haladó, Dig Deeper, Te és a Teremtő, és Intuitív Anatómia tanfolyamok előzetes elvégzése

vagy

  • Theta Healing® Alap, Haladó, Dig Deeper, Te és a Teremtő, Te és a belső köröd, és Világgal való kapcsolatok tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Létezések Síkjai tanfolyami tapasztalatom

Sok kedvenc tapasztalat lett. A kristály utazás módszer a kedvencem lett. Nagyon tetszett amikor egy szellemi utazás kapcsán bepillantottunk egy hangya életében. Megdöbbentő volt hallani a Társamat, akit éppen vezettem, hogy milyen szabályok szerint rendeződik a hangyák világa. Én delfinnel kerültem hasonló kapcsolatba. Olyan csodálatos, hogy megismerhetjük az élőlények működés módját! Vajon ezt a kutatók tudják?

A másik rendkívüli dolognak az égi nevünk lekérését tartom. Én már a harmadik nevemet kaptam meg a tanfolyam elvégzése óta. Amikor thétába úgy megyünk fel, hogy az égi nevünkkel is bejelentkezünk, olyankor magasabb minőségekhez kapjuk meg a hozzáférést, pontosabban, amit egyszer már megfejlődtél azt könnyen el tudod újra érni. A neved által gyorsan tudod aktivizálni. Bárhol, bármikor.

Közelgő események

Theta Healing® Létezések síkjai tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...