Theta Healing®

Te és a Teremtő tanfolyam

Állandó kérdése az intuitív embereknek, hogy: Honnan jön a válasz? Honnan tudhatom, hogy melyik síkkal kommunikálok? Bizony jogos a kérdés, mert több ezer transzcendentális síkkal tudunk kapcsolódni. Ez a tanfolyam segít eligazodni abban, hogy honnan jön a válasz.

A túlélő ösztön én, az egó, a rejtetten áramló önvaló, a felettes én, a Teremtő, az entitások, a különböző síkok lakói más-más típusú válaszokat adnak. A tanfolyam 16 tudatalatti szintet tanít meg és segít meglátni a külső síkokat,  majd leegyszerűsíti a Theta Healing® oldást 4 kérdésre.

Tudást kapunk arról, hogy mi segíti és mi gátolja a Teremtő Forrással való együttműködésünket.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Te és a Teremtő tanfolyami tapasztalatom

A legmeglepőbb az volt számomra, hogy az egónak is több szintje van. Jelen élet egója, előző életek egója, a vérvonal egója, a nép-nemzet egója, … Ezeket mind fel kell növeszteni, bölcsé érdemes tenni, azért, hogy a lélek célját tudják szolgálni, itt az anyagban, a saját életünkben. A rejtetten áramló önvaló működésének a megértése hozta el számomra az „árnyék oldalam” megértését és megszeretését.

Közelgő események

Theta Healing® Te és a Teremtő tanfolyam 

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...