Theta Healing®

Találd meg a Lélektársad tanfolyam

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akik szeretnének párt találni, vagy szeretnék a meglévő párkapcsolatukat jobbá tenni. A tanfolyam két részből áll. Az elsőben felszabadítjuk a múltat. Oldjuk az előző szerelmek és partnerek felé létrejött fogadalmakat, esküket, karmát, lélekszerződést, sorsszerződést, kötéseket,… Energetikailag is véget vetünk annak, aminek vége van. Visszakérjük és visszaadjuk a lélekdarabkákat. DNS szinten kitisztítjuk a méhet, a korábbi szexuális aktusok adta energetikai hatásoktól. Tudtad, hogy ha valakivel közösülsz DNS csere történik, és ez eltakarhatja azt , hogy felismerjétek egymást a következő lélektárssal? Tudtad, hogy évekkel a közösülés után is le tud energetikailag szívni téged az akivel közösültél? Tudtad, hogy nem csak 1 nagy Ő létezik? Tudtad, hogy 7 típusú lélektárs létezik, ezért nagyon fontos okosan kérni?

A tanfolyam természetesen tartalmaz sok hiedelmet is, amit érdemes transzformálni az érzelmi sérülésekkel együtt, ahhoz, hogy be tudjon jönni az életedbe a lélektársad.

A tanfolyam vizualizálással, közösteremtéssel végződik.

Előfeltétel nincs: Theta Healing® Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Találd meg a Lélektársad tanfolyami tapasztalatom

Nagyon meglepett, hogy jelentéktelennek megélt korábbi kapcsolódásokban is komoly önkorlátozó minták voltak. Hogy azok akikkel a tanfolyamon dolgoztam óvodáskori fogadalmakat transzformáltak. Megnyugtató, hogy nem csak 1 nagy Ő van, és meglepő, hogy 7 féle lélektárs is létezik. Megértettem az okosan élni jelentőségét.

Közelgő események

Theta Healing® Találd meg a lélektársad tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...