Theta Healing®

Áss mélyebbre tanfolyam

Ez a tanfolyam több mint 8 olyan technikát tanít, ami segít átprogramozni a tudattalan érzéseket és a hiedelmeket. Tanít dolgozni a félelmekkel, a nehezteléssel, a célokkal, a betegségekkel és a betegségelőnyökkel, a generációs mintákkal, a történelmi mintákkal és a lehetetlennek.

A Theta Healing® módszer nagyon biztonságot. Tény, hogy amikor felidézünk egy traumát, akkor az sajnos újra-teremtődik a kvantum térben azáltal, hogy beszélünk róla, vagy gondolunk rá. A Theta Healing® módszer egyik legfontosabb eleme, hogy minden szereplőt és minden helyszínt feltöltünk Feltétel Nélküli Szeretettel. Így nem fordulhat elő, hogy újra-teremtődik az amiről beszélünk!

A tanfolyamokon további technikákat tanultam Viannától vagy a Theta Tanároktól, ezért további 5 technikát fogok átadni, akkor ha a résztvevők szeretnék.

A tanfolyam magabiztossá tesz, az önfeltárás és a feltárás terén.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap és Haladó tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Áss Mélyebbre tanfolyami tapasztalatom

A konzulensi tanfolyamon megtanultam, hogy hogyan tudom néhány másodperc alatt stabilizálni önmagamat, akkor ha valami kibillentene az egyensúlyomból. Theta tudatállapotban hitmunkával és érzelem munkával mindez gyorsan lehetséges. Mókás, hogy itt is van „elsősegély nyújtás”! Bárhol, bármikor, és önmagunknak meg tudjuk adni. Majd amikor nyugodt körülmények közé kerülünk, és van rá időnk, elvégezzük a mély transzformálást. Ezen a tanfolyamon tanultam meg azt is, hogy az erények nagyon magasan rezgő minták, melyekkel azonnal és nagyon meg tudjuk emelni a rezgésünket. Lehet, hogy nem tudjuk tartósan megtartani, de egy kis időre mégis tudunk segíteni magunkon. Például ügyintézés előtt a kedvesség erénye szinte mindig elvezet a nyertes-nyertes ügymenethez.

Nagyon szeretem tanítani ezt a tanfolyamot, mert sokkal mélyebb és fajsúlyosabb dolgok bukkannak elő, mint az Alap és a Haladó tanfolyamokon. A technikákat szükség szerint váltogatva játszva transzformálunk!

Közelgő események

Theta Healing® Áss mélyebbre tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...