Theta Healing®

Alap tanfolyam

A Theta Healing® Alap tanfolyam beavat a théta tudatállapot világában. Ezt az állapotot ismerjük, minden elalváskor és ébredéskor megtapasztaljuk. Természetes állapotunk.

A tanfolyam hozzásegít ahhoz, hogy ébren és tudatosan tudjuk megélni ezt az állapotot.

A Theta Healing® egyszerre koncentrációs és meditációs technika. Meditatív állapotba kerülünk, de gondolkozni, dönteni, cselekedni is tudunk. A fókuszált gondolat által teremteni tudunk. A theta tudatállapot felemel minket a dualitásból az egységbe, a Feltétel Nélküli Szeretet terébe, ami sokszorozza a gondolataink teremtő, harmonizáló erejét.

Ebben az állapotban eredményesen át tudjuk alakítani önkorlátozó gondolati és érzelmi mintáinkat, ezért az életünk minden területén eredményes változást tudunk ezáltal elérni.

A Mindenséget Teremtő Forrás Energiával kapcsolódunk automatikusan össze. Veleszületett jogunk a Forrással együttműködni.

Előfeltétel nincs. Személyes kérésem, hogy pszichiáter által kezeltek csak akkor jöjjenek, ha az orvosuk nem tiltotta el őket a meditatív technikáktól.

Saját Theta Healing® Alap tanfolyami tapasztalatom

Nagyon finom érzés a Forrással kapcsolódni. Béke, szeretet, teljesség érzés járt át. Örökké benne maradtam volna. Meglepő volt, hogy nekem is és a szintén kezdő társamnak is működik a módszer. Ezt a saját testemben éreztem. Leválasztott ugyanis a „teherviselők” csoporttudatosságáról. Ettől a testem olyan könnyű lett, mintha 20-30 kilóval kevesebb lennék.

Biztonságot adott, hogy technikát kaptam arra hogy öngyógyítást végezzek. Megtudtam hogyan lehet ártó szellemeket elküldeni, átkot levenni, karmát oldani, az AKASA krónikában gyógyítani, jövőt leolvasni és azt megváltoztatni, angyalokkal kommunikálni. Elképesztő megértés és sok technikát kaptam. A hab a tortán a DNS aktiválás volt, ami megnövelte a spirituális képességeimet.

Közelgő események

Theta Healing® Alap tanfolyam 

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...