Theta Healing®

Te és a Föld tanfolyam

FÖLDANYA folyamatosan „gyógyítana”, harmonizálna minket, ha ezt megengednénk.

Ez a két napos tanfolyam  megtanít elfogadni a FÖLDANYA „gyógyítását”.

Tudtad, hogy az az idegesítő láb rázás, amit sok ember csinál, az valójában egy önharmonizáló technika, amikor a Föld rezgésével szinkronizálja magát a szorongó ember? Hányszor hallottam tanároktól, szülőktől, hogy „hagyd abba”! Ó ha tudnák, hogy az illető éppen a Bolygónkkal szinkronizál, éppen a felszültségét vezeti le ezáltal!

Ezen a tanfolyamon kerül először elő a rézpálca. Megmérjük egymás auráját alap szinten és theta tudatállapotban. Láthatóvá válik milyen óriási hatalmunk van arra, hogy békét, szeretetet, nyugalmat hozzunk a Bolygóra. Megtanuljuk elfogadni Földanya harmonizáló szeretetét és megtanulunk adni is szeretetet azoknak a területeknek, ahol éppen erre van szükség. Játszunk a tanfolyamon fonendoszkóppal, növényekkel és vízzel is.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap, Haladó és Dig Deeper tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Te és a FÖLD tanfolyami tapasztalatom

Azt már a természetgyógyász képzésem kapcsán tudtam, hogy az átlagnál nagyobb az aurám, de amit ezen a tanfolyamon mértünk, minden thétásnak, attól elképedtem. A Theta Healing® egy olyan módszer, mely meg tudja sokszorozni az aurád méretét. Hogy ez mire jó? Békét és harmóniát tudunk hozni oda ahol nincs: pl. családi vagy munkahelyi feszültség tereit azonnal tudjuk harmonizálni.

Ezt a technikát használtam egy iskolai évzárón. Többszázan voltunk jelen. Sok volt a baki, nem működött a mikrofon és az asztalnál ülő méltóságok nem tapsoltak a díjazott gyermekeknek. Megtisztítottam a teret és feltöltöttem szeretettel, harmóniával. Eltűntek a bakik, működött hibátlanul a technika és a főméltóságok is megtapsolták a gyerekeket. Mindenki boldogabb lett.

Az ember veleszületetten olyan varázserő bírtokosa, mellyel mindenkit meg tud emelni, akkor ha tudatosan alkalmazza azt.

Közelgő események

Theta Healing® Te és a Föld tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...