Theta Healing®

Haladó tanfolyam

Ezen a tanfolyamon mélyebbről ismerkedünk a létezés különböző síkjaival, és azokkal az eskükkel és fogadalmakkal, melyek az adott síkokhoz kötnek minket. Felszabadítjuk önmagunkat a dualitás síkjainak azon kötései alól, melyek megbetegítenének, melyek gátolják a fejlődésünket, vagy azt hogy a Forrással kapcsolódjunk. Íme egy átírandó példa, hogy könnyebben értsük: „Vakon hiszek.”

Megtapasztaljuk, hogy minden csak energia, mely egymásba alakul. Nő a megértés. Kommunikálni kezdünk a létezés különböző síkjaival: kristályokkal, növényekkel, álatokkal, szellemi őseinkkel, angyalokkal, vagy akár felemelkedett Mesterekkel. Lélekgyógyítás, szellemgyógyítás, lélekdarabka visszahívás – csak néhány a technikák közül, amit ez a tanfolyam tanít.

Míg a Theta Healing® Alap tanfolyam aktíválja a tobozmirigy mester sejtjét, nyitva a tisztánlátást, addig a Theta Healing® Haladó tanfolyam aktivizálja a szívtérben lévő mestermolekulát, a szív dala gyakorlat által. Ez a teremtő képességünk növekedését hozhatja el számunkra.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap tanfolyam előzetes elvégzése

Saját Theta Healing® Haladó tanfolyami tapasztalatom

A konzulens képzésen a Férjemmel kerültem párba, amikor a szellemi síkkal ismerkedtünk. Kérdeztem kivel szeretne beszélgetni. Az akkor már 1 éve elhunyt Édesanyját választotta. Ez volt az első alkalom, hogy egy elhunyttal tudatosan kapcsolódtam. Amikor megjelent az energia, kértem mondjon valami olyat, amit én nem tudhatok, csak a Párom. 21 évig én is ismertem a Mamát, így szükségem volt valami bizonyítékra. Jött az a szó, hogy „Paszuly”. Kértem újra, erre kirajzolódott egy bab szem. Kimondtam: Paszuly. Erre a Férjem hangos nevetésbe tört ki. Folytattuk a feladatot. A Párom kérdezett, én pedig kihangosítottam a válaszokat. A gyakorlat elvégzése után kértem a Férjemet, hogy mesélje el min kacagott akkorát! Kiderült, hogy életének első éveiben az Édesanyja így becézte őt. Elégedettek voltunk. Ebből tudtam, hogy nem csak képzelgés ami történt.

A londoni tanár képzésen ugyanennél a gyakorlatnál azt a Szellemi Ősömet kértem be, aki a jelenlegi életemre is ható, legnagyobb blokkot betette a rendszerbe. Egy katonatiszt Szelleme jelent meg, aki elmondta, hogy Ő nem tudta összeegyeztetni a hivatást és a családot. A hivatást választotta. Azonnal értettem, hogy azért nem tudom megengedni magamnak a második gyermeket, mert az orvosi munkámra hivatásként gondolok. Kvantum gyógyítással átprogramoztuk a tudatalattimat: „Lehet egyszerre családom és hivatásom is, és képes vagyok ezeket harmóniában működtetni.” 10 évnyi vágy és döntésképtelenség után felszabadult az út, és 1,5 év múlva megszületett a második Gyermekem.

Közelgő események

Theta Healing® Haladó tanfolyam 

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...