Blog

Te magad vagy a lelked főkertésze és az életed főigazgatója!

Az ember elméje egy kerthez hasonló, amelyet okosan művelnek, vagy hagynak elvadulni; de akár művelt, akár elhanyagolt, mégis terem. Ha nem ültetünk bele hasznos magokat, bőséges hasztalan gyommag mennyiség fog belehullani, és saját fajtáját fogja a kertben elszaporítani.
Ahogyan a kertész megműveli a telkét, azt a gaztól megtisztítja, és neki tetsző virágokat, gyümölcsöket termeszt, úgy kellene az embernek elméje kertjét is gondoznia. Kigyomlálni a helytelen, hasztalan, tisztátalan gondolatokat, és a tökéletesség irányába fejleszteni az igazság virágait és gyümölcseit, és a hasznos és tiszta gondolatokat. Követve ezt a folyamatot, az ember előbb vagy utóbb felfedezi, hogy Ő maga lelkének főkertésze, és életének igazgatója. Leleplezi önmagában a gondolatok áramlását és egyre pontosabban megérti, hogy a gondolatok ereje és az elme részei hogyan alakítják a jellemet, a körülményeket és sorsunkat.”  írja James Allen Ahogyan gondolod című könyvében. ( Itt tudod letölteni. )

A ThetaHealing® egy olyan módszer ahol megtanulod hogyan lehetsz eredményesebb kertész, ahol megtanulod, hogy hogyan tudod gyorsan a kvantumfizika törvényeinek megfelelően kigyomlálni azokat a gondolatokat az elmédből, amelyeket gyomnak minősítettél. Szabaddá tesz ez a módszer. Nem szorulsz rá senkire, azonnal tudsz az elméd kertjében gyomlálni amint felmerül egy számodra nem komfortos érzés vagy gondolat.

Így vagy úgy mindenképpen az életed főigazgatója vagy, mert az Univerzális Törvények ezt meghatározzák.

Várlak szeretettel tanfolyamaimra, hogy végre tudatosan vidd tovább a Főigazgatói feladataidat!

Kérlek ne feledd! Ha van CÉL vezet oda Út is!

A tanfolyamokról bővebben olvashatsz itt>>

Olvass további blog bejegyzéseket itt>>