Blog

Amikor a veleszületett tehetség lassan tudatosul…

Ezt az írást a Tanítványaim inspirálták. Köszönöm és szeretettel ajánlom!

Mindannyian tehetségesek vagyunk valamiben. Így születünk.
Mindannyian, egy a Lelkünk által választott életfeladattal érkezünk ide, a fizikai térbe. Valamit szeretnénk átélni, megtapasztalni, megtenni.

 
Életünk több szakaszra osztható. Életutunk során, ahogy Vianna Stibal a Theta Healing® módszer leírója tanítja, vannak úgynevezett Isteni Időzítéseink. Ezek olyan a Lélek által előre elvállalt pozitív események, amelyeket mindenképpen át akar élni a Lélek. Ilyen például egy gyermek születése, az, hogy ki a párod, mi a munkád… Az, hogy milyen úton jutsz el ezekre a „pontokra” azt a szabad akaratod által tudod befolyásolni: csinálhatod egyszerűen és boldogan, de néha sajnos bonyolódik és kacskaringóssá válik ez az út. Ennek okozói többnyire a tudatalattiban megbújó önkorlátozó hiedelmeink. Szerencsére ezeken könnyen tudunk változtatni a Theta Healing® technikával. Egy biztos, az Isteni Időzítéseid helyszíneire biztosan megérkezel. Ez is szabad akarat volt, ezeknek a bevállalása: csak Lélek szinten, ezért valószínűleg már nem emlékszel rá.

 
Minden bevállalt feladathoz készségeket és tehetségeket is hoztunk magunkkal.
Nekünk ezek a készségek és tehetségek teljesen természetesek, sokszor észre se vesszük őket.

 
Emlékszem, amikor elkezdtem a Forever Living Products rendezvényein tájékoztató előadásokat tartani az egészséges életmódról, akkor nagyon furcsa élmény volt, hogy a hallgatóság odajön és megdicsér az előadásomért. Olyan pozitív visszajelzéseket adtak, amelyek irreálisak voltak nekem, aztán olyan sokszor mondták, hogy abbahagytam az “á dehogy” megnyilvánulásokat csak azért, hogy ne kérdőjelezzem meg őket, csupán tiszteletből. Majd kezdtem elfogadni, majd befogadni és magamévá tenni ezt az új valóságot. Lassan megértettem, hogy ez is én vagyok.

 
Ma már értem, hogy ez miért történt. Az az egyik Isteni Időzítésem, hogy a spiritualitást és a tudományt összehozva egy komplexebb életszemléletre tanítsam az embereket. Ehhez szükséges volt, hogy kijárjam az iskoláimat, de nem maradhattam ott előadónak, tanárnak, mert tovább kellett lépnem természetgyógyászatot, majd információs szintű tudatos életvezetést tanulni.

 
A mindig is meglévő tehetségem addig szunnyadt, amíg nem jött el az életemben az a pont, ahol szükségem lett rá. Mindig megvolt, számtalan gyermekkori példám van rá, hogy már akkor is megvolt, de csak akkor tudatosult, amikor szükség volt rá, az életutam beteljesítéséhez.

 
Gyakran tapasztalom a tanfolyamaimon, hogy csodálatosan tehetséges, gyógyítói pályára termett, gyógyítói célokkal rendelkező emberek ugyanazzal a hitetlenkedéssel és döbbenettel fogadják a pozitív visszajelzéseket, mint ahogy én anno, amikor elkezdtem tanítani vagy intuitíve leolvasni dolgokat. Ők csak egyszerűen legjobb tudásuk szerint megnyilvánulnak, teszik azt, amit eddig is tettek. Számukra hétköznapi dolgok ezek, nem értik a pozitív visszajelzéseket.

Nos, ha életed bármelyik területén ilyet tapasztalsz, akkor kérlek minden elismerést és dicséretet engedj be, szokj hozzá az új valósághoz. Most zajlik az az életszakaszod, amikor tudatosul a veleszületett tehetséged, amire hamarosan szükséged lesz. Azok az emberek akik pozitív visszajelzéseket adnak, Ők a Te segítőid, abban, hogy felnőj a következő Isteni Időzítésedhez.
Köszönet és hála nekik!