Theta Healing®

Ritmus tanfolyam

Vianna ebben a tanfolyamban feltár olyan tudattalan programokat, melyek extra testsúly felhalmozásához vezetnek. Mint ahogy már megszokhattuk tőle többszáz hiedelmet intuitíven leolvasott nekünk, azért, hogy megkönnyítse a dolgunkat. Étrend, mozgás, tudattalan blokkok, komfort zóna – ezekkel mind foglalkozunk.

Egy tanfolyamán egy szálkás, izmos testű srác kérdése inspirálta Viannát arra, hogy létrehozza ezt a tanfolyamot. Kiderült, hogy a teste tökéletes, sokat és tudatosan tesz érte, és mégsincs önbizalma, és csodálja azokat akik nem tökéletes testűek és mégis önbizalommal teltek. Ez a tanfolyam segít megszeretni önmagadat, segít növelni az önbizalmat, hisz csak a szeretetteljes önelfogadás tud az alapja lenni egy sikeres és könnyed életmódváltásnak.

A tananyag tartalmaz számos olyan praktikát, ami jelentősen megkönnyíti a változást.

Előfeltétel: Theta Healing® Alap, Haladó, Áss Mélyebbre tanfolyamok előzetes elvégzése.

Saját Theta Healing® Ritmus tanfolyami tapasztalatom

A mentális edzés titkai nagyon izgalmasak voltak számomra. Egy egyszerű technikával be tudod programozni magad arra, hogy akkor is edz, és fogyj, amikor éppen mást csinálsz.

Közelgő események

Theta Healing® Ritmus tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...