Theta Healing®

Intuitív Anatómia konzulensi tanfolyam

A Theta Healing® Intuitív Anatómia egy olyan tanfolyam, ami végigvezet a testen, az egyes szervekhez tartozó hiedelmeket feltárja és javaslatot tesz a cserére, azzal a céllal, hogy az adott szervben visszaálljon a harmónia. Segít kifejleszteni annak a képességét, hogy le tudjuk hívni az az infót, hogy milye étrend, életmód, étrendkiegészítő vagy gyógynövény szükséges most az adott szerv egyensúlyának a helyreállításához.

Vianna Stibal szerint, akár 10-szeresére nőhet az Intuitív Anatómia tanfolyam által a fizikai test intuitív leolvasásának a képessége.

A tanfolyamon videófilmekkel demonstráljuk a test működését.

Ha hívást érzel várlak szeretettel!

Előfeltételek: Theta Healing® Alap, Haladó, Áss Mélyebbre tanfolyamok. Előzetes biológiai vagy anatómiai ismeretek nem szükségesek.

Saját Theta Healing® Intuitív Anatómia tanfolyami tapasztalatom

Az első meglepő tapasztalásom az volt, hogy sikerült 15 napra beülnöm egy a lakóhelyemtől többszáz kilométere lévő tanfolyamra. Úgy gondoltam, hogy ez számomra lehetetlen.

Sok dolog történt a 15 nap alatt. A tananyag zseniális!

A legnagyobb változás az volt, hogy jelentősen javult a tisztánlátásom valamint könnyedebb lett a testem.

Közelgő események

Theta Healing® Intuitív Anatómia tanfolyam

Úgy jönnek létre a tanfolyamaim, hogy felkérést kapok valakitől, mert Ő szeretné általam elvégezni. Ilyenkor keresünk egy időpontot és meghirdetem, 3 hónapon belüli időpontra, hogy más is tudjon csatlakozni. Kérlek, ha nálam szeretnél tanulni jelezd felém és megbeszéljük a következő tanfolyam időpontját.

Nincs új esemény...